Най-сетне Sebastian Bach стана "канадец"

21 дек 2007, 06:55 ч. 358 / 3 5
пред./следв.
Не, в тази новина не става дума за гражданството на родения на Бахамите и израстнал в Питърбъро, Канада певец, познат като Sebastian Bach (екс-SKID ROW), чието истинско име е Sebastian Philip Bierk. След като години наред музикантът е настоявал безрезултатно за това, най-сетне новият му албум "Angel Down" е официално признат от Канадската комисия по радио, телевизия и телекомуникации за произведение с канадско съдържание. Bach е приел информацията с голям ентусиазъм, отбелязвайки, че чака 20 години, за да бъде признат за канадски изпълнител.

още за:

Sebastian Bach


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


axl rose 21.12.2007 23:30:59 отговори + 0 0
това е един от най-великите вокалисти.не само като глас,а и като присъствие на сцената,поведение при интервюта и визия за света.просто уникален.а не някакъв скован мъртвец .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 21.12.2007 20:30:02 отговори + 0 0
Горкият е жалък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 21.12.2007 11:31:56 отговори + 0 0
А въпросният албум колко е ужасен...Очаквах нещо повече от Себастиан. Добре, че е заявил, че ще има да си чакаме за следващ албум, та да спя спокойно и да не преживявам резилите на хората. ХАХА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 21.12.2007 09:56:50 отговори + 0 0
За цвеклопроизводството при полярни условия
на юг от Огнена земя ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.12.2007 09:45:51 отговори + 0 0
"Не, в тази новина НЕ става дума за гражданството на родения на Бахамите и израстнал в Питърбъро, Канада певец, познат като Sebastian Bach (екс-SKID ROW), чието истинско име е Sebastian Philip Bierk."

wtf
за какво тогава става дума в тази новина?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".