Най-вероятно Fish ще гостува отново в България през октомври

4 сеп 2008, 17:43 ч. 295 / 6 8
пред./следв.
Преди около месец ви съобщихме, че на официалния сайт на шотландския рок бард Fish (екс-MARILLION) присъства дата за концерт в България, която бе 12 октомври. Тогава събитието бе със статус "предстои потвърждение", а сега този текст е премахнат, посочено е и мястото - зала "Фестивална" в София, като е дадена и връзка за покупка на билети. Последната води до сайта на Eventim.bg, където билети все още няма, но при запитване от тикетинг-системата отговарят, че шоуто ще бъде организирано от радио "Z-Rock" по случай рождения им ден. Така че, по всичко личи, идния месец ще гледаме отново Fish!

още за:

FishZ-RockEventim.bg


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Raingod 5.09.2008 17:12:14 отговори + 0 0
Балъков, ще ме прощаваш, но Фиш си е в страхотна форма. Бенда не е от най-добрите, но пък ако си голям фен сигурно имаш албумите, слушай си тях, като не ти харесва бенда. Предишния концерт в НДК беше вълшебен.

Пък и ако това те успокоява, на този концерт надали ще свирят много песни на Мерилиън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Miro 5.09.2008 17:00:10 отговори + 0 0
Балъков, толкова ли е зле на живо? Дано не се разочаровам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Балъков, носталгичен 5.09.2008 13:01:15 отговори + 0 0

Ние се радваме да видим Фиш. Отново. Колко щастливи ще ни направи той. Точно така - да го ВИДИМ. Всичко останало ще бъде тъжно. Изгубеният глас и мътният поглед. Лошият звук и куцото свирене. На някакъв бенд, който се упражнява върху класики на Мерилиън.

Колко хубава ще бъде тази среща.
И колко тъжен ще бъде този концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Miro 5.09.2008 12:27:22 отговори + 0 0
Прякорът "The uninvited guest" предполага някаква представа за творчеството на Марилиън -има такава песен от Seasons End, първият албум със Стив Хогарт след напускането на Fish. Коментарът обаче не предполага. Поддържам мнението на Лора, че писането на коментари заради самото такова не носи полза на никого. Аз лично съм фен на Fish и с удоволствие ще посетя концерта, още повече, че не можах да го видя при предните му две гостувания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod without Zipp 5.09.2008 10:35:00 отговори + 0 0
Тия хора, ще ме съсипят. От края на юли виси тая дата непотвърдена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Лора 5.09.2008 09:16:03 отговори + 0 0
До The Uninvited Guest и Liquid Pension
Хора, ако няма какво да правите, не го правете тук, а?
Намерете си по-подходящо място да си чешете езиците!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Liquid Pension 4.09.2008 22:43:42 отговори + 0 0
По-скоро за деня на пенсионера да го докарат, да им попее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Uninvited Guest 4.09.2008 17:53:19 отговори + 0 0
Е няма ли да дойде за Никулден!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".