NAMELESS DAY RITUAL с ново лирик-видео и информация за предстоящия им албум

16 фев 2016, 17:30 ч. 731 / 11 1
пред./следв.

   Три дни преди официалното издаване на дебюта на NAMELESS DAY RITUAL - "Birth", групата пуска официално лирик-видео на песента "I". Премиерата на клипа бе на сайта на немското списание "Sonic Seducer", а вече може да го гледате и по-долу. Създател на видеото е Даниел Иванов, познат още от експерименталните проекти HEPTAGRAM и CLIMATE.

   Напомняме, че "Birth" излиза на 19 февруари чрез немския лейбъл "SAOL", собственост на една от най-големите промо-агенции в света на рока и метъла - "CMM GmbH". Дебютът на NAMELESS DAY RITUAL ще бъде достъпен чрез всички популярни онлайн платформи, като ще може да се слуша предпремиерно ексклузивно на сайта на списание "RockHard Germany" (www.rockhard.de) от 12:00 ч. българско време на 17 февруари в продължение на няколко дни.

   Групата ще представи "Birth" с два концерта:
   София, 25 февруари, клуб "Terminal 1"
   Пловдив, 27 февруари, клуб "Библиотеката"

 

 

още за:

Nameless Day Ritual


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.Gore 16.02.2016 17:36:22 отговори + 4 0
Много добре звучи !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".