NAMELESS DAY RITUAL за трудните уроци в интервю за "PartyTr1p Br0s" и "Фрактура"

30 апр 2018, 14:18 ч. 958 / 6 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Nameless Day Ritual. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто [по-долу].

Целта на съвместната инициатива на Фрактура и PartyTr1p Br0s е да запознае публиката с изпълнителите, които творят на българската алтернативна и рок сцена. Акцентът в интервютата е върху личността, светогледа и размислите на дадения артист.

Интервютата в предаването „Фрактура“ се излъчват по телевизия Diema всяка седмица в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

PartyTr1p Br0s цели подпомагане и популяризиране на родни изпълнители, и e част от компанията за международен аутсорсинг на видео и аудио продукции Brain Stock Footage House.

Абонирайте се за канала на PartyTr1p Br0s в Youtube и харесайте страницата във Facebook, за да научавате последните новини.

 

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyggy 2.05.2018 15:01:26 отговори + 9 4
Истинско мъчение да се изгледа това интервю. Неприятни и надути хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Попай 1.05.2018 16:53:24 отговори + 8 4
Егаси могъщия хейт Аз имам добри впечатления пък. Бандата никак не е зле, стоят добре на сцената и са доста приятелски настроени. Но може просто и аз да съм израстнал пубертета по- бриже и да гледам от съвсем друг ъгъл Относно глупостите по интервютата, моето впечатление е, че всички родни изпълнители (може би, понеже нямаме такъв род медийна подкрепа) не знаят какво да правят с тая камера и да отговарят точно на тези въпроси. Нормално е , както един от екранизираните по- рано в предаването каза- "Хората по света го правят от години, а ние тепърва откриваме топлата вода и се учим" . Има време , имайте търпение. С малки стъпки и моля, с по- малко гневни коментари...че почна да ми писва от всичкия тоя безсмислен негативизъм на "директори" който по цял ден смучат от нета и в последствие са компетенти по всички въпроси, ама на концерти не ходят, щото очакванията им са до небето. Музика не купуват, щото "Какъв е смисъла, бе братле? Всичко го има в замунда." . Не се интересуват от локалните си клубове и банди, ама като дойдат "големите дедковци" да им пеят фалшиво на стадиона се насират от кеф, че са изпълнили още една деЦка мечта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ммм 5.05.2018 09:57:12 + 2 0
Евалла, единственият смислен коментар .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТУЦ 1.05.2018 10:40:55 отговори + 4 7
Трагична "музика", претенциозна парцалеса... класика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ммм 5.05.2018 09:57:58 + 5 0
Дай да чуем нещо твое.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ммм 1.05.2018 08:58:17 отговори + 4 5
Явно всички преди мен изказали се са ****, комплексирани
метъли..... Дори и да са ти неприятни като хора , не ми е ясно как това може да ти попречи
ако музиката ти харесва. Дейв Мъстейн също е ***** според много хора, ама му се радват.
А и хората казват всичко това от собствен опит.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъпо 30.04.2018 16:41:04 отговори + 11 7
Най-неприятните и най-дразнещите хора, които до този момент са участвали в рубриката.
Самото надуто поведение на тази група показва и защо са адски НЕхаресвани и защо резултата е налице (факт имат си фенове, но са в пъти по-малко).
Жалко, защото музиката им е супер и е яка, но лично аз като слушател ми е неприятно да слушам тяхната музика, знаейки колко са неприятни като хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dick Tasty 30.04.2018 15:15:12 отговори + 10 6
яка музика, но доста дразнещи като хора, поне в това интервю, на живо може и да са пичове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2 pm 30.04.2018 14:45:17 отговори + 10 8
Доста неприятни. Всичко разбирате, ние нищо не знаем... Много музика сте изслушали, много музика правите... Много сте "куул" Ай, сиктир! Хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".