NANOWAR OF STEEL издават нов албум и пускат новия видеоклип "Winterstorm in the Night"

10 яну 2023, 18:38 ч. 597 / 7 1
пред./следв.

   Италианската пародийна метъл група NANOWAR OF STEEL ще издаде нов албум, наречен "Dislike To False Metal", на 10 март чрез "Napalm Records".

   По-долу може да видите обложката и списъка с песни на албума, както и да гледаде видеоклипа към песента "Winterstorm in the Night" от предстоящата творба. Като гост-изпълнител в парчето се изявява Madeleine Liljestam от ELEINE.

01. Sober
02. Winterstorm In The Night
03. Disco Metal
04. Muscle Memories
05. Chupacabra Cadabra
07. Metal Boomer Battalion
08. Dimmu Boogie
09. Protocols (Of The Elders Of Zion) Of Love
10. The Power Of Imodium

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 11.01.2023 10:05:50 отговори + 3 0
Невероятна тематикаLa Forfora e Guarita... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".