NANOWAR OF STEEL подписаха с "Napalm Records"

10 окт 2019, 08:21 ч. 806 / 4 4
пред./следв.

   Италианската пародийна метъл формация NANOWAR OF STEEL, която съществува от 2003 г., достигна "следващото ниво" в кариерата си и подписа с един от големите метъл лейбъли - "Napalm Records". Договорът е за разпространение на територията на целия свят.

   През юли бандата издаде дигитално актуалния си "летен хит" "Norwegian Reggaeton", а на 22 ноември песента ще излезе на физически носител като 7-инчов сингъл в лимитиран тираж. Той ще включва и парчето "Bestie di Seitan".

   Както знаете, NANOWAR OF STEEL ще осъществят ново гостуване в България на 30 ноември. На концерта ще вземат участие и КОНТРОЛ, и АКАЩИ ДЖУДЖЕТА. Мястото на събитието е клуб "Mixtape 5" в София.

 

още за:

Nanowar Of Steel


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Натрак 10.10.2019 19:27:36 отговори + 2 0
догодина на цвете за гошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 10.10.2019 09:41:16 отговори + 12 5
Откровено казано, тези момчета са невероятни, много земни и забавни. С всеки следващ албум са в пъти по-добри и като задълбоченост на текстовете, както и като музика. Последният им албум “Stairway to Valhalla” е много силен, песните са страшно забавни, а музиката е 100% Пауър метъл, какъвто напоследък и германци, и скандинавци не са издавали. Имат и гост участия тук-там, включително от Фабио Леоне, и то в песен, която пародира много умело стила на Rhapsody of Fire. Пародията пък на Blind Guardian ( Quest for Carrfour, страшен цирк) звучи повече като Blind Guardian отколкото самите те звучат като себе си напоследък .

Изобщо - много талантливи музиканти, много креативни, трудолюбиви и последователни, не знам защо хората са дали глас “надолу” на такава новина. Може би не знаят, или не са ги слушали отдавна, с риск да се повторя, прогресът им е значителен, струва си човек да им даде шанс.

Според мен новината е добра, те заслужават сериозен лейбъл да им застане зад гърба, имат какво да покажат. Общо взето, Steel Panther са Американският отговор на Nanowar of Steel, като всяка от двете банди пародира много интелигентно - без пощада, но и без лошо отношение, най-комерсиалните течения съответно в континента си - Глен-метъла в САЩ, и Пауър метъла в Европа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 11.10.2019 14:22:20 + 5 0
Чувството за самоирония и присмиване не е нещо, до което българина е достигнал напълно. Предполагам и аз като бях на 13-14 нямаше да им се изкефя, когато прослушвах музиката и Manowar ми бяха любимата група. Сега 15 години по-късно, пак Manowar са ми любимата музика и хич не ме ебе за мнението на хората и ще ходя на концерт на NANOWAR OF STEEL и всичко е много по-хубаво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 10.10.2019 09:30:01 отговори + 11 1
Гайз, концертът е на 30-ти ноември, но и него, също като този на Powerwolf/Gloryhammer, го нямате в календара... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".