Нападнаха тур-буса на Blaze Bayley в Гърция

4 дек 2009, 07:12 ч. 154 / 1 6
пред./следв.
Blaze Bayley и групата му са били нападнати на улицата в Гърция, по време на настоящото си турне, съобщава певецът. Двама дрогирани младежи за малко не прегазили членове на екипа и групата след шоуто им в Агринио, Гърция, а след това проследили тур-буса и хвърли камък през едно от стъклата. Като по чудо никой не е пострадал.
   В тур-блога си Bayley съобщава: "След фантастичния концерт спряхме по пътя обратно към хотела на по-късно хапване. Аз говорех с мениджъра на подгряващата група FURY, когато двама видимо нетрезви младежи на скутер зе запътиха към нас. Аз дръпнах събеседника си от пътя, така че той не пострада. Момчетата на скутера решиха, че ние сме им виновни за нещо, а всъщност ние просто сеядхме на тротоара, докато те летяха към нас с 30 км в час. Това не спря дотук - те проследиха нашия микробус и на светофара единият от тях успя да хвърли голям камък в страничния ни прозорец и за малко да удари мениджъра ни. За наш късмет никой не пострада. Страхливците избягаха преди да можем да реагираме. Беше ужасн край на невероятната вечер. Сега всички пари от концерта отиват за подмяна на стъклото на микробуса. Това не ме кара да отписвам Гърция, но никога не съм мислил, че вечерното хапване може да е толкова опасно."

   Bayley споделя и че барабанистът на групата Larry Paterson наранил едното си око с палката по време на шоуто, защото сцената била много малка и музикантите били буквално един върху друг.

Благодарности на: Нико (Dragontear) / Iron Maiden Bulgaria

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DirtyDream 4.12.2009 20:30:37 отговори + 0 0
Винаги съм казвал,че гРЪцити са СВИНЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.12.2009 18:50:36 отговори + 0 0
А тебе ако те хвана ще трябва и да те .........сещаш се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.12.2009 18:48:45 отговори + 0 0
Трябваше и да ги бият,гадни хевита! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.12.2009 18:48:34 отговори + 0 0
Трябваше и да ги бият,гадни хевита! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cthulhu 4.12.2009 16:26:59 отговори + 0 0
да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


факфак 4.12.2009 09:29:50 отговори + 0 0
Тюю, жалко. Щом са изкарали пари само за едно стъкло на бус, нещо не е наред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".