"Napalm Records" купиха "SPV"

19 дек 2020, 11:15 ч. 1631 / 6 5
пред./следв.

   По-рано тази седмица австрийската звукозаписна компания "Napalm Records" купи германския лейбъл "SPV" заедно с цялото му портфолио от поделения като "Steamhammer" (в чийто каталог са SODOM, RUNNING WILD, MAGNUM, Axel Rudi Pell, RAGE и др.) и "Long Branch Records" (с изпълнители като AGENT FRESCO, THE INTERSPHERE, THE HIRSCH EFFEKT, SILVERTOMB и A PALE HORSE NAMED DEATH).

   "SPV" ще запазят настоящата си централа в Хамбург, директора си Frank Uhle, както и цялата изградена през годините структура. От компаниите коментират, че са подготвили внимателно сделката, за да пристъпят към осъществяването ѝ в толкова трудната от икономическа гледна точка 2020 г.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


thefinalcountdown 19.12.2020 19:40:57 отговори + 7 3
Napalm стават най-голямата компания за твърда музика, тепърва ще увеличават каталога си. Не случайно HammerFall и Kamelot подписаха с тях. Следващите ще са Nightwish, Avantasia...
Nuclear Blast залязват - доста алчен лейбъл с надути цени. Успех на Napalm!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 19.12.2020 15:31:42 отговори + 7 0
Добра новина! Старите албуми на SODOM се нуждаят от качествено преиздание на винил! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 19.12.2020 22:50:05 + 3 0
Определено, надявам се и на двата албума на Judas Priest. Предполагам, че всеки метъл фен има какво да пожелае за преиздаване от каталога им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 19.12.2020 13:12:02 отговори + 3 0
Маркус е добър търговец. Следя го в годините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе 19.12.2020 12:12:06 отговори + 3 4
Ето на - няма Ковид. Щом лейбъли си позволяват такива сделки всичко е конспирация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".