Направете видеоклип на ТРОЛИТЕ и спечелете 1000 лева

17 ное 2010, 20:35 ч. 233 / 6 4
пред./следв.
Остават само две седмици до финала на видеоконкурса, който рок бандата ТРОЛИТЕ организира. Всички, желаещи да се включат в надпреварата, трябва да се регистрират на info@trolite.com, да заснемат своите видео идеи за парчето "Drummers in the Sky" и да предадат готовите видеоклипове до 4 декември, когато официално ще бъдат обявени първите три места. До момента повече от 20 екипа са се регистрирали и вече работят по своите идеи. След като бъдат приключени, видеоклиповете ще бъдат качени в "YouTube", защото броят ротации в сайта също ще изиграе роля в определянето на печелившите. На 4 декември от 19 ч. в Дома на киното ще бъдат прожектирани всички участвали видеоклипове и обявени победителите. Спечелилият първо място ще получи 1000 лв., а видеоклиповете класирани на второ и трето място ще бъдат качени в сайта на "Z-Rock" и на ТРОЛИТЕ. Журито, на което се пада нелеката задача да стори това включва музикантите от ТРОЛИТЕ и представители на "Z-Rock" и Avtora.com. Междувременно всички, които иска да чуят парчето, на което трябва да бъде направен клип и да усетят атмосферата на концерт на ТРОЛИТЕ, могат да сторят това този петък, 19 ноември, от 20 ч. в клуб "The Box". Парчето "Drummers in the Sky" може да бъде чуто на http://www.myspace.com/trolite.

още за:

Trolite


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АЗ 18.11.2010 11:09:22 отговори + 0 0
Ей, лапнишарани, пичовете са на по 30 години, а свирят заедно от 15. Когато си 'лапе кое име за група ще ти се стори много готино и уникално? "Anal Dissected Angel" или "Mother Fucker Pussylover", да не са най-най-най върхът на сладоледа? Вместо да кажете "Евала", защото момчетата бачкат и правят всякакви фокуси да свирят и да бъдат забелязани, при това със собствени средства, понеже не са родени със сребърни лъжички в анусите. Ако за някой поплювко 1000лв. не са пари може да ми ги превежда ежемесечно по сметка а аз кротко ще ругая по форумите за негово удоволствие. Песента е лека и забавна и дава възможност да се направи бърз, лесен и най-вече евтин клип. Момчетата се забавляват и ако никой не забелязва си плащат за това.
От сърце им желая успех във всички начинания.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OH! 18.11.2010 10:27:21 отговори + 0 0
Първият пиичели 1000лв., ама и втория и третия ще се качват по сайтове-майтове. С 1000лв. - три клипа, само дето едни няма да са по-богати - само слава :Р... пф.
Песента е задоволително тъпа и ми е малко странна тая постъпка техната.
Както и да е... успех на групата и клипопроизводителите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 17.11.2010 21:42:42 отговори + 0 0
принципно не се съди по името...но когато то е адски малоумно, представям си каква трябва да е музиката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.11.2010 20:52:41 отговори + 0 0
Не ги знам тия що за музиканти са, обаче майспейсът им е толкова некадърно и неграмотно написан, че просто няма накъде повече. Доста брутално неуспешен опит за хумористичност, който ми беше направо болезнен за четене. Това рефлектира направо гнусно върху впечатлението, което песента ми остави. Сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".