Наркоманка преби и ограби бившата певица на NIGHTWISH Anette Olzon

22 фев 2016, 21:00 ч. 1855 / 7 11
пред./следв.

   Колегите ни от Offnews.bg съобщиха следната новина:

Наркоманка преби и ограби бившата певица на NIGHTWISH Anette Olzon.

За неприятната случка разказа самата певица току-що в личния си профил в "Instagram"

Днешният ден внезапно се превърна в ужасен, пише Anette. Бях пребита и ограбена, докато се прибирах вкъщи.

В момента съм в болница със сътресение и натъртена, защото паднах назад и си ударих темето в павираната улица.

Но най-лошото е, че през цялото време наблизо имаше двама мъже, които стояха и нищо не направиха.

Добре, че едно момиче се затича след наркоманката и двама истински мъже успяха да я хванат и да я повалят. В момента наркоманката е задържана от полицията и дава обяснения, пише доскорошната вокалистка на NIGHTWISH и обещава повече подробности след като мине прегледа ѝ при доктора.

В съобщението не се уточнява градът, в който е станал неприятният инцидент, но обикновено Olzon живее в град Хелзингборг, Швеция. 

 

още за:

Anette Olzon


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име или псевдоним (задълж 23.02.2016 12:20:03 отговори + 2 2
И в "демократична и свободна Европа" се пребиват като псета по улиците.А има дори и такива,които стоят отстрани и гледат сеир... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 23.02.2016 13:37:16 + 5 3
И къде няма пребити на улицата? В Северна Корея и Куба. Емигрирай там - би трябвало да ти хареса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 23.02.2016 15:25:08 + 2 0
Чувал съм, че в изключително демократична и свободна Русия нямало такива проблеми. Може би другарят Име или псевдоним (задълж (брех, че име!) желае да живее някъде там? Просто предположение, все пак всички, които пишат такива коментари обикновено натам са се запътили. Или към най-близкото кафене, за да вземат маса и пица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 23.02.2016 17:16:33 + 4 1
Аааа,значи щом не викам УРА за тези,съм комунист!Неееее,в тоя филм не влизам!М/у другото в Куба хич не е лошо!А защо не и в Ю.Корея?Една от последните свободни държави на планетата.Ама хамериканските демократи не стъпват там,щото ще ядат голямата тояга на другаря Ким!По-добре да си другаруват с едни други световно признати демокрации,като онези с чаршафите,от Саудитска Арабия.Е те там вече са за пример!На мравката път правят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 23.02.2016 18:25:42 + 5 0
Хем изповядват хиперфеминизма в Швеция, хем мъжете що не са помогнали - ами щото ако тия мъже пипнат женската нападателка ще им се разкаже играта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 22.02.2016 22:58:02 отговори + 7 6
Чоко ли си Боко ли си не те знам...знам само че таа никога ми не е аресвала нито парфюмирана нито не парфюмирана така че си задръж рестото като бакшиш от мен аре с здраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чоко похотливият 23.02.2016 09:25:18 + 3 6
По реакцията ти усещам, че вечер си лягаш до някоя лелка. Още веднъж, приятелски съвет: прави като мен и ощастливявай само млади котета, защото иначе........... мъка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 22.02.2016 22:09:18 отговори + 12 6
Цонко да я кани, БТР ще акомпанират с цел оптимизация на разходите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 22.02.2016 21:39:26 отговори + 6 19
ебаси лелката.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чоко похотливият 22.02.2016 22:07:36 + 14 16
Лелка, ама когато я гиздеха, пърфюмираха, лакираха и гримираха, всички лъскахте шпагите по нея, нали? Е, истината лъсва рано или късно. Затова зЕми си 18-годишно, джиткай го година и половина-две и аре ресто. Щото останалото е: "ебаси лелката....."

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 23.02.2016 10:12:46 + 7 1
Някой хора обаче са доста прости и плитки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".