Наследниците на Jimi Hendrix са възмутени от появилата се секс касета

1 май 2008, 09:33 ч. 453 / 4 5
пред./следв.
Наследниците на легендарния китарист Jimi Hendrix разпространиха следното съобщение във връзка с предполагаемата секс касета на музиканта, която компанията "Vivid Entertainment" планира да издаде на DVD (прочети):

   Ние, "Experience Hendrix" - семейната компания на Jimi Hendrix, разбрахме за издаването на видеокасета за възрастни, за която се предполага, че съдържа незаконен запис на Jimi Hendrix. Ние всячески оспорваме автентичността й и отговорно заявяваме, че "Experience Hendrix" не са замесени по никакъв начин, нито са разрешавали разпространението на този филм. Ние се възмущаваме от тази нечестна експлоатация на името на Jimi Hendrix. Гледаме на тиражирането на записа като на нищо повече от груб опит да се извлече изгода от образа и репутацията на изпълнител, който не е между живите, за да се защити срещу неоснователните и възмутителни твърдения. Ние сме силно обидени от това опозоряване.
   Без да искаме да вдигаме излишен шум около това оскверняване, си запазваме правото да защитим личността и наследството на Jimi Hendrix, което ние притежаваме напълно законно.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.05.2008 18:00:14 отговори + 0 0
ръгаце,ръгаце...верно,големо ръгаце Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lunar Wayfarer 1.05.2008 15:55:05 отговори + 0 0
Да изгорят с кинтите от това, дано... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 1.05.2008 14:49:14 отговори + 0 0
$$$може, може...за кинти може и по- ниско от това$$$ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 1.05.2008 10:12:10 отговори + 0 0
Хах, нещастници...как може да паднат толкова ниско тия бе...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lunar Wayfarer 1.05.2008 10:01:10 отговори + 0 0
Тия от порно компанията са толкова жалки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".