Наследниците на Joey Jordison съдят SLIPKNOT

31 дек 2023, 10:39 ч. 1461 / 22 7
пред./следв.

   През юни тази година компанията "Steamroller", която представлява наследниците на бившия барабанист на SLIPKNOT Joey Jordison, е завела съдебен иск срещу групата и по-специално срещу Corey Taylor и Michael Shawn "Clown" Crahan като основни фигури в нея.

   Обвинението е, че бандата "безскрупулно" се възползва от смъртта на Joey и продължава да печели пари от него, при положение, че той е бил уволнен безпардонно с имейл преди 10 години. Барабанистът и двамата гореспоменати музиканти са основатели на групата и имат писмено споразумение помежду си.

   След като Jordison беше изгонен той е получил уверение, че ще му бъдат върнати над 20 негови вещи като мумикални инструменти, оборудване, дрехи и др. И до днес това обаче не се е случило. Вещите не само не са върнати на наследниците, но и биват показвани в пътуващия музей на групата, наречен "Knotfest".

   Ищците твърдят и че SLIPKNOT са се отнесли доста грубо с барабаниста. Той е страдал от заболяване, което постепенно се е усложнявало, докато се е стигнало дотам Joey да не може да използва левия си крак. И когато състоянието на музиканта се е влошило още повече, той просто е бил "изхвърлен" от бандата. Твърди се и че Taylor и Crahan са се държали публично изключително некоректно към Jordison в месеците след раздялата.

   Първото изслушване по делото е било през октомври, но засега няма информация как е преминало то и кога са следващите заседания на съда.

 

joey jordison



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 3.01.2024 11:06:13 отговори + 1 0
Абе не са добре тия работи...чак пък и съд?! Иначе бизнес залитанията са неизбежни, всички го правят за пари и със пари, такъв е бизнеса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симеон 2.01.2024 10:25:23 отговори + 3 3
Дано роднините да осъдят Слипнот. Харсвам музиката на Слипнот, но не одобрявам силните бизнес залитания на Слипнот и некоректността на тези двамата спрямо Джоуи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 31.12.2023 11:43:57 отговори + 1 9
Много е тъпо когато треторазрядни фигури копират нещо което не е тяхно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 31.12.2023 12:11:17 + 5 1
Да показваш нечии вещи в музей не е копиране. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 31.12.2023 20:24:56 + 7 1
Кои точно са треторазрядните фигури?
Иначе болшинството симпатизираме на Джоуи, но заедно с Металика Слипнот е единствената стадионна банда в по-екстремната музика. Хайде, да кажем в по-тежката, че екстремистите са други.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Човекът Пентаграм Жоро 2.01.2024 15:06:47 + 2 5
нормита като теб са треторазрядни фигури.
Сигурно най-голямото ти постижение в живота е че си станал фен на металика и на слипнот.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the rock is cookin 31.12.2023 11:34:45 отговори + 12 5
Нищо изненадващо, Тейлър и Клоуна са си douchebags. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".