Националният филхармоничен хор и група ХАЗАРТ със съвместен концерт на 17.10

11 окт 2017, 11:39 ч. 996 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 17.10. предстои интересен лайф проект, наречен Pop and Rock Hits, който среща класиката с рок и поп музиката. В „Зала България“ ще зазвучат класически рок парчета, като „След 10 години“ на ФСБ, „Скъп спомен мой“ на „Сигнал“, „Богатство“ на група „Тангра“, „Дай ми време“ на „Конкурент“ и други.

За внушителния и богат звук, ще допринесе присъствието на Национален филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ с диригент Славил Димитров. Хорът ще пее познатите хитове заедно с рок банда „Хазарт“, които ще включат в репертоара на концерта предимно свои авторски парчета, сред които „Тясно“, „Молитва“, „Нека“, „Рисувам“ и др.

Уникалният спектакъл, преплитащ класиката с рока, обещава неповторимо изживяване, пречупващо песни от по-твърдия жанр през вълнуваща и въздействаща гледна точка, които ще прозвучат не на един или два, а на десетки гласове.

Група „Хазарт“ има дълга история зад гърба си. Създадена е в София през 1999-та година. Нейн вокал е Борис Солтарийски, в зората на своята кариера. След като изпълнителят получава покана да се яви на конкурс за пеене в „Шоуто на Слави“ и го печели, групата се разпада. През 2013г. нейният китарист Драгомир Мънзов, решава отново да възстанови бандата и продуцира албума „Хазарт II” – Hazart Rock Angeles. През 2013г. представител на групата „Whitesnake” чува песни на „Хазарт“ и се свързва с композитора на парчетата Драгомир. Дори му отправя покана да се яви на кастинг , заедно с други музиканти в Цюрих , за нов китарист на Whitesnake”, на мястото на напускащия Дъг Олдридж.

В сегашния си вид група „Хазарт“ е: китари и вокали – Драгомир Мънзов / Драго Блондо; бас китара и вокали – Михаил Ковачев; ударни – Йордан Гьошев; вокали – Николай Веселинов.
В момента се работи по нов албум с работно заглавие „Хазарт III“.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пепи 11.10.2017 12:35:59 отговори + 5 2
Едно уточнение: Бобчо не спечели конкурса при плешивия, спечели го онова уникално момче от Стара Загора - Светозар Христов. Бобчо взе утешителната награда, като втори или трети да бъде бек вокалистка на Слави Трифонов бенд.
Като цяло Хазарт беше една доста добра банда, а и той си пее добре. Харесваха ми доста навремето, но чалгата тикна нещата в друга посока. То и с всичко у нас така се получи, де
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дони Джеймс Рио 11.10.2017 19:22:36 + 3 0
В грешка си точно Борис спечели заедно с Нели Петкова! Конкурса беше "Аз пея в Ку-ку бенд" и трябваше да има само един победител, но Слави хареса и двамата и ги взе, като постави условие на Борко да се постриже понеже "това не ти е няква хеви метъл група, мойто момче". После техните "подгласници" имаха нещо като утешителен конкурс "Музикална академия Ку-ку бенд", където уж зрителите оценяваха техните изпълнения с оценки от 2 до 6, даже имаха дипломи в които Слави им пишеше оценките!
Та въпросния Светльо все печелеше "вота на зрителите" и впоследствие стана победител. После им направиха даже тяхно шоу, което беше по-рейтингово и от на Слави и той се ядоса и го прекъсна и им тегли една майна, а уж им беше обещал да стават звезди! Това е историята доколкото си спомням. После имаше и конкурс "Танцувай с мен" където имаше пак големи обещания към участниците, които останаха отново с пръст в устата, после имаше още някакви глупости за нов артист в шоуто и асистент на Слави, като с победителя в първия конкурс Слави го гавреше постоянно, след което го изрита (това е оня гърчавия от "Домашен арест"), а на "асистента" си му предложи пари, да се разкара, вместо да го последва същата съдба.
Толкова за конкурсите на Слави, май пропуснах за "Хамъра" да кажа !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".