NAZARETH репетират под звуците на Верди в Пловдив

30 май 2017, 13:01 ч. 717 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

По-малко от месец остава до първия концерт на рок класиците NAZARETH в Пловдив. На 18 юни в магическата обстановка на Античния театър, именитите музиканти ще изпълнят легендарната балада “Love hurts”, както и всичките им незабравими хитове. Шотландската банда пристига у нас на 17 юни и ще репетира под звуците на музиката на Верди, тъй като ден преди да излязат на сцената на Античния театър, там ще се проведе събитие на Държавна опера–Пловдив – операта “Травиата”.

С впечатляващи визуални ефекти, шоуто на титаните на хард рока под звездите на Пловдив ще бъде гарантирано незабравимо преживяване за публиката в стария град. Рок иконите от NAZARETH споделят, че са истински развълнувани от предстоящия концерт, именно заради уникалната локация. Самият Pete Agnew, басист и един от основателите на култовата формация разкрива, че няма търпение да разгледа забележителностите на Пловдив.

Концертът на NAZARETH у нас е част от турне, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция. Паралелно с участията си, рок величията подготвят и нов албум, който се очаква да излезе на пазара през 2018 година.

Епичното шоу на великите музиканти е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай от тук]. Организатори са Moko Solution. Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/profile.php?id=1894949657409004

 

още за:

NazarethMoko Solution


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".