NAZARETH ще свирят в Пловдив на 18 юни

31 мар 2017, 10:25 ч. 2023 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-великите рок групи NAZARETH ще превземе Пловдив с паметен концерт под звездите на 18 юни в Античния театър. Известни като едни от родоначалниците на хард рока и хеви метъла, легендарните музиканти ще зарадват феновете в града под тепетата, както с  най-големите си хитове и неостаряващи класики - „Love Hurts”, „Hair of the Dog”, “Dream On”, така и със страхотни нови композиции. Билетите за епичното събитие са на цени от 40 до 60 лева и могат да бъдат закупени  в мрежата на Eventim в цялата страна.
 
Наелектризиращо преживяване, изпълнено с неизчерпаемата енергия на великите NAZARETH очаква родната публика. Култовата формация пристига у нас с най-новото си шоу в състав - Pete Agnew, Jimmy Murrison, Lee Agnew и вокала Carl Sentence. Любимата група на феновете на твърдия саунд гостува за първи път в Пловдив на сцената на Античния театър, а концертът им в България е част от турнето, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция. 
 
Шотландска хард рок група, създадена през далечната 1968 г., още в началото на 70-те години печели сърцата на публиката с неповторима музика, въздействащи текстове и невероятно присъствие на сцената. От тогава до днес бандата е един от най-високите върхове в класическата и съвременна рок музика, а групи като Guns N’ Roses признават, че черпят вдъхновение от NAZARETH. 
 
Концертът на великите музиканти под звездите на стария град е 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай от тук]. Организатори са Moko Solution. 
 
 
 

още за:

NazarethMoko Solution


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фен 1.04.2017 06:59:05 отговори + 3 2
Няма Фреди - няма Queen! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 31.03.2017 11:13:17 отговори + 11 1
Так е, без дядо Дан, не е същото, но и новият се справя отлично ! Пример давам Accept- Марк Торнило навлезе чудесно в групата ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 31.03.2017 11:08:42 отговори + 7 2
Браво бе! Кой да предположи, че в Пловдив започва да се случва нещо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 31.03.2017 10:38:10 отговори + 10 3
Тук даже няма нужда да го казвам, защото това е ясно и на малките деца, но все пак за протокола:

Няма Dan - няма Nazareth.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 31.03.2017 22:21:26 + 4 1
Почти е така, но в Русе направиха много добър концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".