NEGURA BUNGET с концерт в София на 19 юни

27 май 2016, 12:50 ч. 780 / 3 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Negura Bunget празнуват 20 години на сцената, идват за специално шоу в София.

През 2016-а уникалната банда от Румъния Negura Bunget празнува 20 години от създаването си. През 2016-а групата отбелязва и 10 години от излизането на така значимия не само за личната й история, но и за ъндърграунд сцената като цяло, албум “OM”. Negura Bunget ще направят няколко концерта по повода като на тях ще представят и новия си проект от “Transilvanian Trilogy”, който се явява втора част от трилогията и е озаглавен “ZI”.

За нас е чест да съобщим, че румънските ни приятели избраха София като едно от местата за планираните шепа концерти за отпразнуване на юбилея. Момчетата пристигат в София веднага след медийна сесия за преслушване на предстоящия да излезе през есента нов албум “ZI” и концерт в Букурещ. Феновете на бандата у нас ще са сред първите, които ще имат шанса да чуят част от новия материал на живо.

Предният диск на бандата “TAU” беше издаден през 2015-а и беше високо оценен от медии и фенове. Той бе представен с над 100 концерта в Европа и Северна Америка. Тогава турнето мина и през София, отново по покана на Live & Loud.

През двадесетте години от съществуването си Negura Bunget имат 7 албума и над 1000 концерта по цял свят. Те успяха да изградят звук и концепция, дълбоко и силно свързани с природата и човека като част от нея. Силно отличаваща се идентичност и облик на групата остават невъзможни за каквито и да е имитации и до днес.

Повече за групата можете да разберете на официалната й страница www.negurabunget.com, както и във Фейсбук на www.facebook.com/negurabunget

Transilvanian Black Metal Ist Krieg!

Скоро ще има и още информация за събитието.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 27.05.2016 15:06:37 отговори + 8 5
Да !!! Невероятна банда !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 27.05.2016 14:23:40 отговори + 6 9
негура-мамалига Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".