Немската хардкор банда FINISTERRE с концерт в София на 7 септември

2 сеп 2012, 13:19 ч. 97 / 1 3
пред./следв.
Хардкор пънк списанието "Tigersuit Zine", чийто нов брой излезе наскоро отново подготвя интересни концерти с чуждестранно участие. След концерта на DOWNFALL OF GAIA преди около година, този път на 7 септември гостуват техните колеги от Кьолн/Хановер - FINISTERRE. Групата свири мрачен, емоционален и епичен "d-beat" хардкор с женски вокали в духа на банди като TRAGEDY, HIS HERO IS GONE, EKKAIA и FROM ASHES RISE. Мястото на събитието е клуб "Jet Rock" (бул. "Тотлебен" 38). Входът за концерта ще струва само 6 лв., Вратите отварят след 20:30 ч.
Finisterre, sofia
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АНТИ-анонимен 8.09.2012 20:09:36 отговори + 0 0
За сведение на Анонимен1и2-така нареченото "клубче" е едно най-добрите,правени скоро в София,а "пенсиите" са едни от най-яките професионалисти и суперготини хора.А аз искренно се радвам ,че такива дърва като вас не ходят там,а и надявам се никога и да не отидат,за да не умирисват атмосферата с присъсйвието си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2012 11:27:29 отговори + 0 0
тия пенсии в тва клубче кво разбират от тая музика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2012 18:35:31 отговори + 0 0
тоя клуб не става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".