Немски грайндкор с WOJCZECH и ATTACK OF THE MAD AXEMAN на 31 март в София

24 мар 2013, 11:40 ч. 322 / 4 4
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Двете немски грайндкор банди, WOJCZECH и ATTACK OF THE MAD AXEMAN, се завихрят заедно и запретват ръкави заедно в едно опостушително турне из Европа, което няма да пожали и София.

   Тези от вас, които за пръв път чуват групите - осемнайста година подред, с над петстотин концерта зад себе си, WOJCZECH продължават все така усилено да рушат национални бариери на шир и длъж, в цели три континента. Текстовете им са на немски, на типична тематика за кръст/грайнд средите - от кинистични и мизантропски погледи върху смисъла на живота до стриктните им социални и политически виждания към случващото се през годините.

   Когато човеците изсичат гората, представляваща естествен хабитат за всевъзможните животинки, единственият естествен изход за малките обитатели е бунта, а пътя по който са поели изглежда твърде първичен и несъвместим за човешкият слух. Това е кратката история на междувидовото явление, наречено ATTACK OF THE MAD AXEMAN, състоящо се от охлюв зад барабаните, пчеличка на баса, костенурка на вокалите, а след като миещата им мечка ги напуска - катеричка на китарата. Въпреки природните трудности, успяват да се сработят отлично и различията помежду им въобще не пречат.

   Толкова за чужденците, но все още не сме свършили. В подкрепа ще се присъединят три местни банди - RAZGRUHA, NELEPA BRENA и LAPSUS LINGUAE. За RAZGRUHA няма какво толкова да се каже, определено успяха да изградят стегнат и безкомпромисен звук за отрицателно време, което успешно ги внедри в сцената. NELEPA BRENA - името не говори ли достатъчно само по себе си? Навежда ни на мисълта за банди като CHARLES BRONSON, но с други думи - социална музика с капка хумор. Или пък хумористична музика с капка социално вълнение? Каквото и да е, това е втори концерт за момчетата, които на първият си концерт успяха дори да подранят и създадоха пълен хаос около това къде ще се свири, поради което много хора ги изпуснаха. Припомняме, че те наскоро пуснаха и свободно в интернет сплит-албум с приятели им от RAZGRUHA. В предвид останалите участници, на сцената ще се качат и обичайните заподозрени от LAPSUS LINGUAE.



   Датата на събитието е 31 март, мястото - круб "Grindhouse" в София. Началният час е 19:30, входът ще струва 8 лд.
wojczech
WOJCZECH

WOJCZECH, ATTACK OF THE MAD AXEMAN
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blood_Anarki 25.03.2013 13:22:42 отговори + 0 0
Зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2013 00:22:51 отговори + 0 0
Да , вярно ! И ако не слушаш такава музика, ходи си по лигавите хеви концертчета у вип ложите и недей писа повече !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2013 14:29:08 отговори + 0 0
Ха - ха, верно ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2013 13:18:11 отговори + 0 0
GRINDCORE IS LOVE !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".