Nergal (BEHEMOTH) признава във "Фрактура" защо ME AND THAT MAN му е бил крайно необходим проект

18 юни 2021, 06:25 ч. 563 / 5 0
пред./следв.

   На 20 юни ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Dee Snider, PESTILENCE, FOZZY и FLOTSAM AND JETSAM.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Nergal и ще бъде припомнено какви истории разказa Marilyn Manson за родните фенове. В интервюто фронтменът на BEHEMOTH споделя, че всеки музикант има нужда да балансира творческата си енергия в един момент, каква е връзката между двата албума на ME AND THAT MAN и какво е научил от турнетата със SLIPKNOT и SLAYER. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на LAIBACH и репортаж от португалския фестивал "Sonicblast".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c NICKELBACK, ще видят как GREEN DAY правят кавър на Johnny Thunders, класическата песен ще бъде на RAINBOW, в "Exotic" ще бъдат представени GYZE, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на RHAPSODY OF FIRE в България през 2012 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на MOTLEY CRUE, LINDEMANN, GET THE SHOT, LAST IN LINE, IGORRR и STOP THE SCHIZO също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".