Nergal (BEHEMOTH) споделя във "Фрактура" защо може да си представи свят без Бог, но не и такъв без SLAYER

3 юли 2020, 09:07 ч. 944 / 5 5
пред./следв.

   На 5 юли ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MACHINE HEAD, PRIMAL FEAR, FIVE FINGER DEATH PUNCH и RAGE.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Nergal (BEHEMOTH) и ще бъде припомнено какви истории разказaха SONATA ARCTICA за родните фенове. Фронтменът на полската формация коментира защо иска BEHEMOTH да са нещо повече от просто метъл група, как гледа на модерната политическа коректност и защо е много важно човек да опознае вътрешните си демони. Ще бъде излъчен концерт на AVATAR и репортаж от испанския фестивал "Alterna".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c KISS, SLUDGEHAMMER ще правят кавър на Peter Gabriel, класическата песен ще бъде нa SMOKIE, в "Exotic" ще бъдат представени NIGHTBOUND, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на SYLOSIS в България през 2011 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на HELLOWEEN, GREY DAZE, TRIPTYKON, ALI, POWERWOLF и Б.Т.Р. също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 4.07.2020 16:38:29 отговори + 0 6
Доказано е, че поляците са най-простите хора на света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.M. 4.07.2020 17:40:10 + 5 1
Не, тази роля е отредена на българите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 3.07.2020 10:58:27 отговори + 6 0
Много ясно! Slayer сме ги виждали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 3.07.2020 09:26:58 отговори + 6 4
Да го питат какво го кара да се държи като 15-годишен филмар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кутията 3.07.2020 14:15:29 + 1 1
Защо като? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".