Nergal говори за възможен нов албум на BEHEMOTH през 2017 г.

28 дек 2015, 02:04 ч. 795 / 6 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за сайта "Rocksverige", фронтменът на BEHEMOTH Nergal говори за възможен нов албум на групата през 2017 г. Преди около осем месеца, отново в интервю, Adam Darski опроверга възможността за разпадане на групата, но заяви, че след турнето "The Satanist", завършващо през 2016 г., музикантите ще си вземат почивка и преди евентуална следваща студийна творба ще има по-голяма пауза.

   В момента Nergal работи по издание на свой проект с музиканти извън BEHEMOTH. След около два месеца вече ще са готови да обявят името на групата и някои подробности. Засега Darski съобщава само, че музиката е мрачна, но няма нищо общо с метъла и екстремните жанрове.

   Освен това BEHEMOTH са ангажирани с писането на музика за театрална пиеса. За това начинание фронтменът на бандата споделя само, че става дума за световно известна класическа творба с доста мрачен сюжет.

   Именно работата по музиката за пиесата е вдъхновила Nergal и той е навлязъл в "пишещ режим" по-рано, отколкото е бил предвидил. Adam Darski коментира: "Мисля, че ще започна работа по нов материал през 2016 г., а ще е разумно и добре да издадем нов албум през 2017 г."

   На въпрос какво още би искал да има, след като с BEHEMOTH са издали редица добри албуми, имат собствена марка бира, написал е книга, има бръснарски салон, Nergal отговаря, че е финансово обезпечен и би искал да има деца.

   На 20 април BEHEMOTH гостуваха за трети път в България и направиха впечатляващо шоу в клуб "Mixtape 5" в София.

 

behemoth-live-sofia

още за:

NergalBehemoth


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".