Nergal намеква, че BEHEMOTH може да се разпаднат

16 сеп 2014, 11:26 ч. 455 / 7 3
пред./следв.

   Фронтменът на полските екстремни метъли BEHEMOTH Nergal, който неотдавна се пребори успешно с левкемията, разпространи съобщение, което не е особено приятно за феновете на групата. Фронтменът казва следното по повод новия диск "The Satanist":

Този албум отвори много врати за нас, но също и затвори много. Можете да очаквате всичко. Нещата могат да тръгнат във всякаква посока. Може дори да няма друг албум; всичко  изглежда наред. 

В момента сме на изключително вълнуващо пътуване. То ни носи голямо удоволствие, но не знам къде ще ни отведе. Може да стигнем до път без изход и просто да се разпаднем.


   Новината идва изненадващо, но за щастие засега е с условно наклонение. BEHEMOTH са гостували два пъти в България - на самостоятелен концерт през 2007 г. и на "Loud Festival 2012".

 

behemoth-sofia-1

още за:

BehemothNergal


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 16.09.2014 12:44:53 отговори + 4 1
Просто се опитват да усилят хайпа още повече,заради добрите продажби на албума и хилядата артикула,които продават.Пачката е таргета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Your_father 16.09.2014 11:46:22 отговори + 0 1
"Може дори да няма друг албум; всичко изглежда наред."

Не мога да разбера преводът ли не е добър или Нергал просто се опитва да вдигне малко шум сред феновете като изломоти нещо несвързано за разпадане.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 16.09.2014 12:43:13 + 0 1
Или пък и двете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".