NERVOSA представят нов видеоклип - "Jailbreak"

30 авг 2023, 18:36 ч. 768 / 1 2
пред./следв.

   Бразилската/мултинационална дамска траш метъл група NERVOSA с участието на българската барабанистка Михаела Найденова (Michaela Naydenova) ще издаде първи албум с новия си състав на 29 септември. Творбата ще е пета поред в дискографията на бандата, ще носи името "Jailbreak" и ще излезе чрез "Napalm Records".

   Сега, по-долу, може да гледате нов видеоклип към заглавното парче от предстоящата творба.

 

 

nervosa 2023 - jailbreak

още за:

Nervosa


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 31.08.2023 10:25:05 отговори + 1 3
Засега нашето момиче добре се задържа. Стискам палци. Но нека залагаме кога Прика ще я натири, защото не се е поддала на сексуален тормоз. Аз залагам до края на календарната година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 31.08.2023 11:25:27 + 4 1
Аржентинката Нану Виялба, предшественичка на "нашето момиче", си би камшика заради пари, та не знам тормозът баш от какво естество е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".