NERVOSA стават квартет

7 май 2020, 07:19 ч. 935 / 8 3
пред./следв.

   Десетина дни след като басистката/вокалистка Fernanda Lira и барабанистката Luana Dametto напуснаха бразилската дамска траш метъл банда NERVOSA останалата за кратко единствена музикантка Prika Amaral е готова да обяви новите попълнения.

   Те са отново дами - Diva Satanica (BLOODHUNTER) - вокали, Mia Wallace (екс-ABBATH, TRIUMPH OF DEATH) - бас и Eleni Nota (MASK OF PROSPERO, CROQUE MADAME) - барабани.

   Prika коментира, че групата ще състави концертно разписание веднага щом изявите на живо бъдат възобновени. Междувременно обновеният състав на NERVOSA ще работи по материал за нов албум.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тutur 7.05.2020 15:52:54 отговори + 3 3
Добре бе, вирусе, ето коментар, щом не може без моя
Не одобрявам интернационалната сбирщина на Прика Амарал, можеше спокойно да си вземе поне басистка и барабанистка от родния си Сао Пауло - там има достатъчно! Тая интернет формация трудно ще се превърне в реален субект Да събереш хора от Испания, Италия и Гърция за бразилска група ми се струва нефункциониращо. И едва ли така ще натрие носа на Фернанда Лира Айде стига, че се олях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 7.05.2020 15:35:41 отговори + 5 1
Искам да коментирам, но не мога. Съвестта ми не го позволява.
Тутур още нищо не е казал
Тези новите по-яки ли са от старите? По-красиви ли са? Колпо по-красиви/не красиви са от старите?
Има ли място за нови плакати на стената? Плакат с 4 женища повече място ли заема от плакат с 3 женища?
А място за плакати на новата на бандата на 2-те стари женища има ли?
Не е ли по-добре да се премести в по-голям апартамент където да има повече място за плакати?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 7.05.2020 15:59:34 + 3 0
За плакатите - имам винил на Нервоза с три женоря и размер метър на метър и половина. Имам и на Немезис с пет каки - пак е същия размер Въпрос на набутване на снимки на единица площ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".