NEVERMORE разкриха името на новия си албум

18 май 2009, 07:43 ч. 225 / 8 3
пред./следв.
NEVERMORE избраха "The Obsidian Conspiracy" за заглавие на предстоящия си диск, наследник на "This Godless Endeavor" от 2005-а. По предварителен план новата творба трябва да се появи в края на тази или началото на следващата година чрез "Century Media Records". Две от парчетата в бъдещия албум са със заглавия "Emptiness Unobstructed" и "Without Morals".

още за:

Nevermore


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 18.05.2009 10:39:49 отговори + 0 0
Дано да е добър поне колкото предния и дано не се забави прекомерно. Вече минаха 4 години тишина от любимата ми група (не броя соловите дискове и ДВД-то). Пускам обратното броене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 18.05.2009 10:08:58 отговори + 0 0
екстра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 18.05.2009 08:27:24 отговори + 0 0
Очаквам го с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".