"New Millenium's Metal" парти в "The Black Lodge" на 9 август

8 авг 2013, 08:38 ч. 169 / 3 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   След пътешествието, което направихме заедно с метъл химните от 80-те и 90-те, дойде време да поставим логичния финал с най-доброто от тежката музика на третото хилядолетие.

   На 9 август (петък) ще посветим вечерта в The Black Lodge на героите на новото време, както и на старите кучета, които достойно защитават името си след десетилетия кариера.

   Очаквайте парчета от AVENGED SEVENFOLD, TRIVIUM, PARKWAY DRIVE, BRING ME THE HORIZON, ASKING ALEXANDRIA, LAMB OF GOD, CHIMAIRA, MASTODON, BULLET FOR MY VALENTINE, CONVERGE, HATEBREED, WHITECHAPEL, SUICIDE SILENCE, CHILDREN OF BODOM, IN FLAMES, DARK TRANQUILLITY, KORN, SLIPKNOT, MACHINE HEAD, SOULFLY и още много други. На място ще бъдат изпълнявани и тематични желания, така че се чувствайте свободни да ни поръчвате любимите си песни.

   Начало - 22:00 ч. Вход свободен.
the black lodge

още за:

The Black Lodge


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.08.2013 12:12:13 отговори + 0 0
в ложата стават добри купони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2013 12:09:51 отговори + 0 0
ами тези, които харесваме и ценим качествената музика - ходим. още повече, че има маси и озвучаване и отвън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нз 8.08.2013 10:33:26 отговори + 0 0
не знам как лятото може на някой да му хрумне да отиде в тази дупка.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".