NEW MODEL ARMY издават нов албум през септември

10 мар 2009, 09:03 ч. 108 / 2 1
пред./следв.
Британските рок икони NEW MODEL ARMY са почти готови с основната част от работата по следващия си, 11-и по ред студиен албум. Дискът ще излезе през септември, а близо половин година преди това ние, българите, ще бъдем първите, които ще чуят някои от новите песни на живо! Тази новина бе съобщена на "Metal Katehizis" снощи лично от основателя и единствен оцелял оригинален член на NEW MODEL ARMY, Justin Sullivan, в ексклузивно интервю, чийто пълен текст ще откриете на сайта ни до края на седмицата.

   Както знаете, култовата група ще изнесе първия в близо 30-годишната си история концерт в страната ни на 24 април в "Парти център 4 км" в София по покана на "DerCircle". Билетите вече са в продажба чрез мрежата на "Eventim" на цени от 25 лв. (промоционален период до 15 март), 30 лв. (предварителна продажба) и 35 лв. в деня на шоуто (поръчай онлайн), а кои песни ще прозвучат по време на въпросната вечер, ще има ли мърчандайз и какви са спомените на Justin Sullivan от България (да, има такива, и то крайно положителни...), ще узнаете съвсем скоро...


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mm 10.03.2009 20:09:22 отговори + 0 0
е, чудесно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".