Nick Oliveri ще издаде нов соло албум през септември

18 юли 2014, 20:44 ч. 280 / 3 1
пред./следв.

   Бившият басист на QUEENS OF THE STONE AGE Nick Oliveri ще издаде нов самостоятелен албум, озаглавен "Leave Me Alone", през септември. Той ще се яви наследник на "Demolition Day" от 2004-а и диска с кавъри от 2009-а "Death Acoustic". Oliveri ще промотира творбата със серия от концерти. Гости в албум са изпълнители като: Phil Campbell от MOTORHEAD, Dean Ween (WEEN) и Bruno Fevery KYUSS LIVES!.

   Nick Oliveri напусна QUEENS OF THE STONE AGE през 2004 г., но записа беквокали за една от песните в албума им от 2013-а "...Like Clockwork" и след това излезе с групата на сцената на техен концерт за изпълнение на няколко песни. Това бе първа поява на Oliveri с QOTSA за повече от 10 години.

 

Nick Oliveri

още за:

Nick Oliveri


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fasfas 19.07.2014 18:30:46 отговори + 0 0
Ае земе се върне в Qotsa ли.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".