Nick Raskulinecz ще продуцира предстоящия албум на MASTODON

21 ное 2013, 09:46 ч. 246 / 7 2
пред./следв.
MASTODON си осигуриха услугите на продуцента Nick Raskulinecz (FOO FIGHTERS, RUSH, ALICE IN CHAINS, DEFTONES, QUEENS OF THE STONE AGE) за предстоящия си нов албум, който ще излезе през 2014 г. Групата ще влезе в студио до няколко седмици, за да запише творбата. Вече са завършени 18 от 19-те композиции, които MASTODON имат намерение да запишат. В последствие ще се определи и кои от тях ще влязат в бъдещия диск.
mastodon


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Банка ДеСеКаЯ 21.11.2013 14:06:59 отговори + 0 0
Не биваше, я... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вазелин 21.11.2013 12:41:09 отговори + 0 0
Тази група дълго време я подценявах, а не трябваше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".