NICKELBACK преиздават три албума на плочи

17 май 2017, 17:37 ч. 528 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Nickelback ще преиздадат три от най-известните си студийни записи на плочи това лято и ще тръгнат на турне в подкрепа на последния си запис “Feed The Machine”. Обиколката на 45 града в Северна Америка ще започне на 23 юни и включва специални гости Daughtry и Shaman’s Harvest на повечето дати. Феновете на групата в Западна Канада ще видят любимите си музиканти с подгряващи Cheap Trick и Shaman’s Harvest. Билетите вече са в продажба през Live Nation.

На 7 юли Rhino ще пуснат новите версии на “Silver Side Up”, “The Long Road” и “All The Right Reasons”. Трите записа ще излязат на 140-грамов винил в стандартни джобове. “The Long Road” и “All The Right Reasons” ще бъдат достъпни на плоча за пръв път.

„Като колекционер на плочи съм много щастлив, че Rhino ще издадат три от записите ни на винил този юли.”, сподели китаристът на групата Ryan Peake. „Всеки от тези албуми е много важен за нас, по различни причини, и да можем да ги споделим в този формат с феновете си, е чест.”

Тези три албума са в основата на комерсиалния успех на Nickelback през 21 век и имат над 19 милиона комбинирани продажби само в Щатите.

Преиздаването започва с албума “Silver Side Up”, оригинално издаден през 2001 и превърнал се в записа, с който пробиват. “Silver Side Up” достига до 2 позиция в класацията на Billboard за албуми, шесторно платинен е в Щатите и съдържа синглите “Too Bad” и “Never Again”. В него влиза и хитовата “How You Remind Me”, която оглавява класациите в няколко държави и е номинирана за Grammy в категорията Record Of The Year.
Nickelback се завръщат през 2003 с четвъртия си студиен албум “The Long Road”. След като дебютира на 6 място в класациите за албуми, става тройно платинен и е номиниран за Grammy за Best Rock Album. В “The Long Road” влизат песни като “Someday”, “Figured You Out” и “Because Of You”.
Петият студиен албум на бандата “All The Right Reasons” дебютира на 1 място в класациите за албуми през 2005 и до днес е най-продаваният запис на групата, чиято кариера продължава да е успешна. От издаването си, той има над 18 милиона продадени копия по света и наскоро беше сертифициран с диамантен статус от RIAA.

Феноменалният успех на албума може до голяма степен да се припише на многото сингли, които съдържа. За две години 7 от 11-те парчета от записа излизат като сингли. Трите най-успешни парчета от “All The Right Reasons” са “Photograph”, “Far Away” и “Rockstar”, които достигат до върха на Adult Top 40. Други заслужаващи внимание песни са: “Animals”, “Savin’ Me” и “Side Of A Bullet”.

Албумите “Silver Side Up”, “The Long Road” и “All The Right Reasons” ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

още за:

Nickelback


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 20.05.2017 16:04:10 отговори + 1 1
Плочите са в миналото както и никълбек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джъст фор фън 18.05.2017 07:17:58 отговори + 1 3
Тези подложки за маса май ще са скъпи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".