NICKELBACK с нов лейбъл и нов албум наесен

15 авг 2014, 23:34 ч. 308 / 4 2
пред./следв.

    Списание "Billboard" съобщава, че канадците NICKELBACK ще започнат нова глава в историята си в следващите месеци. Групата е подписала с нов лейбъл - "Republic Records" - и ще издаде все още неозаглавената си нова творба през есента. Дискът ще е първи от "Here and Now" (2011) насам. Пилотният сингъл от предстоящия албум, "Edge of a Revolution", ще се появи идния вторник, 19 август.

 

още за:

Nickelback


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дали? 16.08.2014 21:33:01 отговори + 0 0
Найкъл или никел? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GenerationX 16.08.2014 20:39:15 отговори + 0 0
Найкълбек са култ в алт. музиката! Чакаме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".