NIGHTINGALE издават първи лайв албум през декември

29 окт 2017, 07:10 ч. 447 / 5 1
пред./следв.

   Прогресив/хард рок групата на Dan Swano NIGHTINGALE ще издаде първия си концертен албум на 8 декември чрез "InsideOut Music". Дискът ще носи заглавието "Rock Hard Live" и ще съдържа девет песни, записани на живо на фестивала "Rock Hard" в Германия през 2016 г. По-долу може да чуете едно от изпълненията - на парчето "Chasing the Storm Away". Ето и пълния траклист:

01. Nightfall Overture
02. A Raincheck On My Demise
03. Hideaway
04. Forevermore
05. Into The Light
06. Chasing The Storm Away
07. Revival
08. Steal The Moon
09. Black Tears

 

 

още за:

Nightingale


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Попай 29.10.2017 08:13:51 отговори + 5 1
Тоя Дан Суано, няма ли да си домъкне шведския задник до тук и да спретне едно комтсертче ?!? Може и без Найтингейл, може и със сесийни музиканти, може и само с песни на Edge OF Sanity ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".