NIGHTWISH обявиха първи сингъл от предстоящия си албум

2 сеп 2011, 11:03 ч. 258 / 6 11
пред./следв.
"Imaginaerum", седмият студиен албум на NIGHTWISH, който трябва да излезе до края на тази година, ще бъде предшестван от издаването на сингъл, озаглавен "Storytime", на 11 ноември. Обложката му виждате по-долу. NIGHTWISH обещават още новини след седмица, когато трябва да разкрият списъка с песни от албума, както и да предоставят за слушане откъси от всяко парче.
NIGHTWISH - Storytime

още за:

Nightwish


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.09.2011 21:27:18 отговори + 0 0
[url=http://www.youtube.com/watch?v=0PakoE1eBps]Тук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zeratul4o 9.09.2011 16:16:12 отговори + 0 0
Добре де, хубаво Анет била зле, Таря пък не, защо никой не обръща внимание на самата музиканти. Инструментала е това, което е уникално при тях и друг освен Туомас не може да го измисли. Егати феновете сте щом чувате само вокала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2011 03:55:45 отговори + 0 0
Silver - съгласна съм. Анет изощбо не е добро попадение за Найтуиш. Да е жива и здрава жената ама не става за тая група. Все пак ми е интересно да чуя новите неща.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Silver 7.09.2011 03:49:57 отговори + 0 0
Асд, да, ама от Wishmaster до Once групата се е развивала естествено, а сега Туомас нарочно пише песни, които пасват на гласчето на лелката. И понеже гласът й не пасва особено на този стил, скоро нещата им ще започнат да се повтарят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

асд 4.09.2011 12:09:59 отговори + 0 0
За зоинкс, държа да подчертая, че Nightwish търпят огромни промени от музикална гледна точка и това започва много преди Таря да напусне групата. Погледнете Once и го сравнете с Wishmaster например. Та, музиката им продължава да се променя и Аннет не е причината. Не може да кажеш, че правят същата музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.09.2011 13:30:52 отговори + 0 0
Нямам търпение. Жалко, че Анет ще пее...но дбре че Туомас се старае да пише песни, които се връзват с гласчето й. Въпреки Анет и нейните гласови не-възможности съм убедена, че албума си заслужава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 2.09.2011 12:55:59 отговори + 0 0
Иван се изказа подобаващо за това, че Nightwish са твърде силни музиканти; вече не съм съгласен с това за Анет. Гласът й не е за тази музика, да, но го има и не е твърде зле. А и имайки предвид, че Туомас се старае да пише парчета, из които тя да не се губи, й се получава.
Относно албума - твърде малко търпение ми остана вече. Непоносимо малко. Очакванията ми за музиката са повече от високи, имайки предвид колко добре всъщност Туомас се справи с миналия албум. Ще се надявам и на инструментална версия на записа - причината, поради която миналия го оцених толкова много.
А, да, и очаквам от Nightwish да се изсипят и през Източна Европа по време на световното турне, съпътстващо релийса. Дори и да не е България, да е нейде близо, че да се поглезя малко с тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Redeemer & Destroyer 2.09.2011 12:28:58 отговори + 0 0
Почва се, нямам търпение да излезне целия албум и не ми пука кво мислят хейтърите било то за Анет или NW като цяло, новият им албум ще е велик както и всичко преди него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зоикс 2.09.2011 12:08:13 отговори + 0 0
Аз си мисля че периода с Таря е заминал много отдавна,все пак вече са 4 години без нея. Това че повечето хора не харесват Анет е защото на старите песни които ги пее Таря,тя се прави нещо като разгрявка на гласа илии не знам как точно да го нарека,но просто да пее песните на Таря не е за нея.Nightwish не мисря че промениха нещо относно музиката си след смяната на вокалистката.Дано то албум да е готин,чакам го от доста време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2011 11:23:14 отговори + 0 0
кога ще се появят видните критици да ни обяснят как без Таря не стават за нищо? ахаххахахахахахахахха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.09.2011 11:19:31 отговори + 0 0
О да! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".