NIGHTWISH обявяват конкурс за кавър на сингъла "Elan"

12 мар 2015, 21:34 ч. 817 / 7 2
пред./следв.

   NIGHTWISH обявяват световен конкурс за кавър на сингъла "Elan". Няма ограничения за начина и инструментите, с които ще бъде изпълнено парчето, дори може да се използва жестомимичен език, но кавърът трябва да е придружен с авторски видеоклип. Ще бъдат раздадени три награди "Grand Prize Winners" и две "Runners Up", които включват тениски, плакати и картички с автографи на групата. Конкурсът приключва на 10 април, а победителите ще бъдат обявени на 16 април 2015 г. Повече подробности може да прочетете като следвате връзката.

   "Elan", първият сингъл новата студийна творба на NIGHTWISH "Endless Forms Most Beautiful", излезе на 13 февруари 2015 г. заедно с видеоклип към него. Самият дългосвирещ албум ще се появи на пазара на 27 март.

 

nightwish-elan-single1

още за:

Nightwish


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 13.03.2015 00:31:57 отговори + 2 0
Кай Ханто пусна във фейсбук линк към отварящата песен Shudder before the beautiful. Цялата е с перфектно качество и съвсем легално.
http://www.hs.fi/mainos/advertoriaali/nightwish/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 13.03.2015 13:15:55 + 1 1
Мерси за линка. На фона на предните излезли песни, тази си е направо шедьовър...Ама няма нищо общо с Nightwish, които аз искам да слушам...Истински ми харесват точно 20 секунди от песента - между 3.57 и 4.17, и дори там звученето е по-скоро като Epica отколкото като Nightwish. И вече не вярвам дори в една песен от албума да използват гласа на Floor в пълния му потенциал...Xandria са много повече Nightwish от Nightwish. Това е положението в крайна сметка, промяна от Туомас не трябва да се очаква явно, всеки с вкуса си и до там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".