NIGHTWISH приключиха миксирането и мастерирането на 10-ия си албум

29 фев 2024, 17:24 ч. 919 / 16 6
пред./следв.

   Финландските симфометъл величия NIGHTWISH са приключили работата по предстоящия си десети дългосвирещ албум. Материалът за творбата е вече изцяло записан, миксиран и мастериран.

   Очаква се дискът да излезе към края на настоящата година. Саунд-инженер е Tero Kinnunen, миксирането е поверено на Mikko Karmila, а мастерирането - на Mika Jussila. Лидерът на групата Tuomas Holopainen коментира в социалните мрежи, че четиримата са приятели и работят заедно повече от 25 години. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

nightwish

още за:

Nightwish


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Keeper of the seven keys 29.02.2024 20:55:04 отговори + 5 1
Без Марко (истинският отсъстващ от Найтуиш!) ще ми е много трудно да слушам и най-вече да свикна с новите неща, но очаквам албума с много голям интерес все пак. Имах щастието и късмета да ги гледам на 7-ми юни в Атина миналата година и беше вълшебен концерт дори и в отсъствието му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MaxXx 29.02.2024 18:09:35 отговори + 2 3
От раздялата с Таря насам, не съм сигурен дали мога да открия повече от 5 песни, които да ми харесват. Не заради вокалите, а заради аранжиментите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 29.02.2024 20:43:34 + 3 2
Музиката е персонално възприятие . Не е задължително това, което на теб ти харесва да харесва и на другите и обратното - това, което не ти харесва да не се харесва и на всички останали. Иначе всички щяхме да слушаме чалга примерно.
За мен H2N е нов връх в творчеството им . Туомас докосва с музиката си сърцето ми независимо дали я е писал за Nightwish , Auri , или е от соловият му албум .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 29.02.2024 22:23:08 + 6 3
Nightwish станаха още по-голяма банда след раздялата с Таря. Лично за мен върхът им в творчеството са двата албума с Анете Олзон, но това е субективно мнение. За други пък са най-добри албумите с Флоор.
Така или иначе, нова музика от Nightwish е събитие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 1.03.2024 00:37:24 + 12 1
Тъпото е, че Флор е много по-добра певица и от Таря, и от Анет, обаче с нея Туомас просто няма толкова творческа енергия, колкото имаше с предишните две, и това си личи яко.

Дано новият албум е хубав, де.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 1.03.2024 09:10:47 + 7 1
@Феникс на грил.
Няма как да не се съглася. Най-доброто, което Найтуиш са издавали с Флоор е концерта от Вакен. Да, и The Greatest Show on Earth, ама една песен албум не прави.
Просто Туомас нито има идеи, нито хъс , нито пък живец, за да се възползва напълно от този глас.
Добре, че съществува Ayreon.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".