NIGHTWISH са готови с оркестралните партии за новия си албум

17 окт 2023, 08:10 ч. 1549 / 16 3
пред./следв.

   Оркестралните партии за предстоящия десети албум на NIGHTWISH са вече записани. Групата работи отново в легендарното "Abbey Road Studios" в Лондон и публикува снимката, която виждате по-долу, в социалните мрежи.

   Аранжиментите са дело на James Shearman, заместил дългогодишния сътрудник на групата Pip Williams. NIGHTWISH споделят и че са записани над 1000 отделни пасажа с оркестър, хор и "специални гости". Очакваме да бъдат обявени повече подробности. Вероятно дискът ще излезе през следващата година.

 

nightwish @ abbey road



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 17.10.2023 12:36:08 отговори + 3 3
Колкото и да са се изчерпали, има групи, на които всеки нов албум е събитие. Както Dream Theater в прогресив метъла, така и Nightwish в симфоничния метъл.
Въпрос на вкус, но Xandria, както и да композират по правилата в стила, id по-скучни от Nightwish.
Иначе, най-много ми допадат двата албума с Anette, не са лоши и с Floor.
Онези с Tarja отдавна не съм слушал, че адски са ми омръзнали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Firepower 17.10.2023 22:02:33 + 2 2
Anette vs. Floor?! Сериозно ли е това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 17.10.2023 12:04:38 отговори + 6 5
Отдавна се изчерпаха. От както Флоор е в групата Туомас не може да композира. От 2 албума прави саундтрак за поредица на ББС - Планетата Земя. Май и този ще е такъв. Уникална скука. Да вземе да види от Xandria как се правят и композират епични мощни песни с хорове и оркестри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".