NIGHTWISH взеха немската награда "Echo"

16 фев 2008, 12:54 ч. 283 / 7 4
пред./следв.
NIGHTWISH е групата, която спечели немската награда "Echo" в международната категория за рок/алтърнатив изпълнител на 15 февруари. Останалите кандидати бяха KAISER CHIFES, FOO FIGHTERS, WITHIN TEMPTATION и Marilyn Manson. Това е поредното признание, което получава последния албум на финландските симфометъли "Dark Passion Play".

още за:

NightwishEcho Awards


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BloodyRose 16.02.2008 19:45:33 отговори + 0 0
Nightwish са доказали, че заслижават тази награда.Поздравления. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 16.02.2008 19:22:28 отговори + 0 0
AntiNightwish, бягай обратно на село и си стой там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.02.2008 16:07:19 отговори + 0 0
Бездарник
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AntiNihgtwish 16.02.2008 15:16:11 отговори + 0 0
Това вероятно е награда на някай селски сбор в Германия, иначе не мога да си обясня при нормални обстоятелства тия олигофрени да вземат стойностна награда с това антитворение.Нещастници с претенции! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".