Nikki Sixx казва, че сцената на прощалното турне на KISS е възстановка на тази на MOTLEY CRUE

17 фев 2019, 19:32 ч. 1164 / 7 3
пред./следв.

   Басистът на MOTLEY CRUE Nikki Sixx обвини колегите си KISS, че дизайнът на сцената за прощалното им турне е "възстановка" на сцената от финалното турне на глем рок легендите от Лос Анджелис от преди няколко години.

   Sixx пусна в социалната мрежа "Инстаграм" снимки от обиколката на MOTLEY CRUE часове преди концерта на KISS в зала "Forum" в Града на ангелите. Коментарът на музиканта е, че ако феновете искат да видят възстановка, то е достатъчно да посетят шоуто на Paul Stanley, Gene Simmons и компания във "Forum" тази вечер.

   Преди десетина дни барабанистът Tommy Lee отправи подобни обвинения. В социалните мрежи последва буря от най-различни коментари, вкл. такива, че самите MOTLEY CRUE били "вдъхновени" от сцени на KISS през 80-те. Както и че CRUE не са първите, използвали концепцията за скоростно влакче от увеселителен парк като сценична атракция.

 

 

Снимка: "Live Nation"



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Недостойна постъпка 23.02.2019 16:54:17 отговори + 3 2
Това да си велик означава, че можеш велико да се издъниш с подобни тъпи изказвания. Като си заслужиш име, трябва да го отстояваш, а не да излезеш пред публиката, да плюеш по колегите си и да очакваш всички да те подкрепят, щото си Ники Сикс. Недостойна постъпка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 17.02.2019 22:07:42 отговори + 12 5
Ша са самообеся от тази трагедия. Как може това да е новина? Чия сцена на коя приличала, баси. Свадливи старци се дърлят и започва едно всенародно обсъждане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 18.02.2019 00:56:23 + 11 3
Свадливи старци се дърлят и започва едно всенародно обсъждане.....Много точно Danny! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".