Nikki Sixx се ожени за модела Courtney Bingham

16 мар 2014, 20:48 ч. 556 / 8 3
пред./следв.

   Вчера, 15 март, басистът на MOTLEY CRUE Nikki Sixx се ожени за модела Courtney Bingham. Тържеството се състоя в Грейстоун Меншън в Бевърли Хилс, Калифорния. Бяха поканени 130 гости, роднини и приятели, които бяха посрещнати от свободно рахождащи се пауни, а темата на сватбената украса беше готик рокът среща френския провинциален стил. Булката, която е на 28 години, е почти два пъти по-млада от 55-годишния Sixx, за когото това е трети брак. От предишните два брака басистът има общо пет деца.

nikki-sixx-courtney-bingham

още за:

Nikki SixxMotley Crue


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MrsPumpkin 17.03.2014 07:23:59 отговори + 0 0
Да им е честито и този брак да продължи повече от другите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheDeadClown 17.03.2014 07:07:45 отговори + 0 0
Сигурно има огромно чело... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

x 16.03.2014 21:35:03 отговори + 0 0
Дали я сваля тая бандана докато се къпе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".