NILE започнаха записите за новия си албум в Гърция

25 окт 2018, 07:28 ч. 517 / 5 4
пред./следв.

   Американски дет метъл "Египтолози" NILE съобщават, че са започнали записите за следващия си студиен албум, който ще излезе през 2019 г. чрез "Nuclear Blast". Това се случва в родината на барабаниста George Kollias и наша южна съседка - Гърция. В момента се записват ударните партии за творбата. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.   

 

още за:

Nile


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 25.10.2018 11:11:48 отговори + 4 2
При положение, че са една от най-уважаваните и добри екстремни банди, "на изживяването" им може да се отложи за някое и друго десетилетие.
Enkindle this! https://www.youtube.com/watch?v=KZ7XLcagmmU
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

#$%@!^&**( 25.10.2018 14:22:50 + 3 2
След няколко години ще си спомниш думите ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 25.10.2018 16:01:55 + 4 1
Дай по-добре стиснем ръце, вместо да ги свиваме в юмруци. За мен, а и за много други си остават зверове, пък ако решат утре да се загробят, така да бъде, за мен си остават спомените. Харесвам ги, обаче живота ми няма да стане по-кух без тях, имам много други любимци.
Със здраве, колега и без лоши чувства.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

#$%@!^&**( 25.10.2018 08:17:16 отговори + 3 6
Тази група е на изживяване . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".