NO AGE и HANDSOME FURS закриват "Аларма Пънк Джаз Фест"

20 апр 2011, 13:50 ч. 356 / 7 2
пред./следв.
Американската алтернатив рок група NO AGE ще закрие петото издание на "Аларма Пънк Джаз Фест" с концерт на 22 април в клуб "R.B.F." от 20 ч. Специални гости ще бъдат канадското електро-пънк дуо HANDSOME FURS. Организатори са радио предаването "Аларма" и DJ проекта Indioteque. NO AGE се сформират през 2005-а. Високи оценки зa трите им албума дават издания като "Ню Йорк таймс", в. "Лос Анджелис таймс", сп. "Ролинг Стоун", сп. "Кю" и сп. "Билборд". Заглавията им присъстват в годишните класации на сайтовете "Pitchfork" и "Drowned In Sound". Специалните гости, творческата и семейна двойка HANDSOME FURS, ще излязат на сцената преди NO AGE. С участието си те ще осъществят второ гостуване в София в рамките на няколко месеца. "Твърдо сме решили, че трябва да се връщаме на местата, които сме заобичали", казва кийбордистката Алексей Пери. "Лесно е да се посети един път нетрадиционна дестинация, но за нас е адски важно да се опитаме действително да изградим фенска база и да се връщаме толкова пъти, колкото силите ни позволяват". През юни се очаква новият им албум "Sound Kapital". Според организаторите, концертът на северноамериканските групи е специален за българската сцена. Това е един от редките случаи, в които концерт у нас ще направят млади и актуални групи в този жанр. Подгряващи на събитието ще бъдат диджеите от Indioteque и българската експериментална формация "Котки под коли". Входът е на цена 10 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Samael 20.04.2011 22:45:14 отговори + 0 0
пънка не умре ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 20.04.2011 22:37:03 отговори + 0 0
Чакайте малко, Катехизис. Вие сериозно ли? Новина за No Age при вас? Споменавате Ptichfork?
Ще станат хора и от вас.
А на концерта в петък... ще се разбием. Още не мога да повярвам, че No Age ще забият тук. Това все едно Yeah Yeah Yeahs да бяха дошли преди 2-3 години... мечта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".