NORTHER анонсират нов китарист

24 фев 2010, 18:45 ч. 92 / 3 2
пред./следв.
Финландските метъли NORTHER съобщават, че изявявалият се като сесиен музикант за групата в последно време китарист Daniel Freyberg от NAILDOWN е вече постоянен член на бандата. Той е не само умел струнник, но и добър автор на песни. NORTHER вече композират материал за следващия си студиен албум, който може да се очаква да излезе около есента на тази година. През следващия уикенд те ще влязат в "Astia Studios", за да запишат първата песен от предстоящата творба с дългогодишния си продуцент Anssi Kippo.

още за:

Norther


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ченко :> 24.02.2010 23:03:22 отговори + 0 0
Според мен никой неможе да замести Petri и от тук насам може би само средни парчета ще излизат , а с него песните са смразяващи... Жалко за така добрия китарист/вокалист ... Нищо остава ни да слушаме Ensiferium Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Norther Bulgaria 24.02.2010 20:15:56 отговори + 0 0
Много успехи на Д.Фрейберг с NORTHER! Доказа се като китарист и достоен заместник на П.Линдроос! Очакваме албума!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".