NORTHER обявиха истинския си нов вокалист

14 апр 2009, 23:13 ч. 127 / 1 7
пред./следв.
В началото на март NORTHER се разделиха с участващия в ENSIFERUM вокалист Petri Lindroos. На 1 април се пошегуваха, че новият им фронтмен е Jari Maenpaa (WINTERSUN, ENSIFERUM) на което някои повярваха, а сега групата обявява и истинския си нов певец. Това е Aleksi Sihvonen от MEDICATED. Освен него, NORTHER връщат в състава си Daniel Freyberg в ролята на сесиен китарист за предстоящите им концерти и обещават скоро да потеглят на път.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 22.04.2009 17:29:55 отговори + 0 0
Тъпа работа...Петри си беше перфектен за Norther,а Яри за Ensiferum и Wintersun(е той още си е там,ама не дава признаци на живот)...Ensiferum не ме радват с Петри...И Дю,не е вярно,че всички фенове са били 18 годишни лигавета,бъркаш се с Children of bodom,при тях границата даже е по-ниско....Norther си бяха стабилна група и заради хубавите текстове и заради мелодичните китари и заради гласа на Петри разбира се....
Ще чуя новия албум с новия вокал,само защото съм слушала Imperanon и ми харесват.Но е рядкост група която сменя вокала си да остане също толкова ценна за феновете си както преди,такива са Amorphis ...
Пожелавам им успех и дано успея да ги заобичам и с новия вокал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 15.04.2009 15:45:34 отговори + 0 0
Досега феновете на тази група бяха със средна възраст 18 години, с подмладяването на състава тази възраст още ще падне. блях. и жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.04.2009 11:57:46 отговори + 0 0
Определено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

без Ник :-P 15.04.2009 10:56:42 отговори + 0 0
Не е лош избора, въпроса е дали няма да позагубят фенове ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.04.2009 23:40:50 отговори + 0 0
Аз се чудя как така в УинтърСън то било грешка ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 14.04.2009 23:35:50 отговори + 0 0
Мда, грешка на "езика" :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 14.04.2009 23:29:43 отговори + 0 0
Petri e в Ensiferum, не в Wintersun. Хубаво е да се спомене също че Aleksi Sihvonen е китарист/вокала на несъществуващите вече Imperanon от който беше по-известен Иначе избора несъмнено е отличен, могат спокойно да го юрнат да поеме китарните партии на Петри-то Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".