Нов албум на CARCASS най-рано в края на 2017 г.

1 дек 2016, 23:08 ч. 751 / 8 0
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на CARCASS Bill Steer е заявил, че нов албум на групата може да се очаква най-рано в края на 2017 г. "Следващата година планираме няколко фестивали, така че ще имаме по-малко свободно време. След като започнем да правим нов материал, работим много бързо, но не искаме да издадем нещо под стандартите ни." - обяснява музикантът. 

   През пролетта на тази година фронтменът на CARCASS Jeff Walker си счупи крака по време на турне, но след оказана медицинска помощ групата продължи изявите си.

 

carcass

още за:

CarcassBill Steer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".