Нов метъл клуб отваря врати в София

7 ное 2008, 11:16 ч. 1206 / 8 36
пред./следв.
Утре, 8 ноември, в София ще отвори врати нов клуб за рок и метъл. Заведение е "оборудвано" с мъртвешки интериор (вж. снимката) и носи името "The Black Lodge", съобщават колегите от "Tangra Mega Rock". Местоположението му е на бул. "Ал. Стамболийски" 34 (на мястото бившия джаз клуб "Satchmo Boy"). Собствениците на клуба, "чиито небезизвестни самоличности все още са забулени в метална мъгла", приканват всички пичове и пичеси, натсроени за здрав рок и метъл купон, да се домъкнат на официалното откриване на "The Black Lodge" утре в 19:00 ч. Входът е свободен, ще има и игра по надпиване с бира със сламка с участието на присъстващите в клуба метъл дами.

Източник: RadioTangra.com

още за:

The Black Lodge


Коментари   (36)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ера 3.12.2008 20:02:09 отговори + 1 0
Явно завиждаш щом се пениш такъв...:-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuirec 29.11.2008 11:43:24 отговори + 0 1
дейда тъпите ви хеви кръчми,.

Осмърдени публични домове за клошари псевдо рокери...
Айдееееееееееееее
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

glorfendel 19.11.2008 09:47:46 отговори + 0 0
ей,снощи беше много яко-не бехме супер мноо хора,така,че можеше по-нормално да си лафиме и не беше толко задушно.
Вокала на Exciter е мноо як пич-симпатяга-грозничък индианец с огромна грива и хитри очи,пихме с него по едно и беше егати якото(рок)
И на всичкото отгоре немаше вход!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 15.11.2008 12:20:45 отговори + 0 0
Ако беше прочела правилно какво съм написала, повечето от въпросите, които възникват в главицата ти нямаше да са налице сега. Не ми е за 5-те лева. Но за какво да ги дам, след това да дам още 3 пъти по толкова вътре в самото заведение, че и понеже е на майната си още 15 за такси? И ако го правя по няколко пъти седмично....еми извинявй, но не ми е това приоритета за момента. И да...има няколко групи които следя и на които не ми пука колко пари ще остава за вечер, защото отивайки на тяхно изпълнение оставам максимално доволна и не се спирам цяла вечер. И да...критерии в България трабва да има и то високи! Парите които взимаш нямат значение, ако си заслужават харченето по една толкова голяма страст - музиката, но тази която е качествена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalmaniak 15.11.2008 08:48:28 отговори + 0 0
вокала на Exciter ше раздава награди и билети във вторник на 18 ноември в клуба-там съм9рок) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 13.11.2008 16:30:58 отговори + 0 0
Това ще е поредното клубче,което ще замре след няколко месеца, сигурна съм.И не,не е вярно,че в София няма клубове за яка метъл и рок музика,явно обаче критериите ви за приятно изкарване са доста високи.
А относно коментара за това,че "всички били тръгнали да правят музика"- моля- ако си достатъчно умна,ще посещаваш само музикални мероприятия,които ти доставят удоволствие и ще следиш кога свират групи,които според теб си заслужават 5-те лева вход-а ако от даване на толкова пари ти олеква джоба-боже,какво по дяволите работиш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 11.11.2008 17:12:28 отговори + 0 0
А жива музика ще има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 11.11.2008 12:55:12 отговори + 0 0
Страшно ми хареса! Вече ходих няколко пъти и не мога да се нарадвам, че вече си имаме едно добро местенце за нашата си музика и то само на 10 мин. пеша от нас!!!!!! мммммм....браво на хората, заели се с това начинание! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.11.2008 09:50:26 отговори + 0 0
нее лош клубът,но требва малко да оправат вентилацията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mi.. 9.11.2008 16:25:32 отговори + 0 0
Съгласен съм донякъде с тъмна сянка и за клубовете, и за феновете.. Аз примерно ходех редовно в Адамс до 1ва Английска и там е ебахти пушилката. Петък например ако отидеш, едно, че е тъпканица и второ, че след два часа седене очите ти сълзят, боли те гърлото от цигарен дим и т.н.. За сцената на живо - ми зле е като цяло. Дразня се, че всички групи главно на кавъри разчитат. Затова си имам няколко групи, които си ги дебна кога ще свирят и ходя на тях. Напоследък ходя в Алкохол - музиката е добра, но малко еднообразна, а това започва да дразни след определен брой ходения. Обаче пък там има място дет се вика с кон да играеш и не е задимено
Да видим как ще е новото място, дано да е читаво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 9.11.2008 14:48:42 отговори + 0 0
Доволен съм,пускаха Benediction,Gojira,Fear Factory,Gorgoroth,Dimmu,Cradle,Six Feet и много други благини.Даже май Nine inch nail пуснаха по едно време.А,имаше и пияни повръщащи по пода индивиди m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Death Grinder 9.11.2008 12:07:11 отговори + 0 0
Дано поне това място се окаже нещо по-различно,че ми писна от места където постоянно пускат еднообразна музика и само се цикли...Трябва си вече място където да пускат неша от типа Benediction,Blood Red Throne,Torture Killer,Behemoth,Vader и т.н. иначе пак ще трябва да прекарваме зимата в Борисова с вино,ракия и водка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2008 08:01:37 отговори + 0 0
на тоя клуб ко не му турят вход, ше се мре вътре. иначе е барнат клуба, кефи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 8.11.2008 22:29:16 отговори + 0 0
Ъ-ъ-ъ много теснотия бе... то тристаен апартамент какъв клуб. Иначе дизайна добре, бива за като няма 50+ хора(има няма 3 маси) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LAPSIZ 8.11.2008 17:00:51 отговори + 0 0
дано най-после чуя някаде в кръчма нightwish, rammstein, hammer fall, !!! metallica, !!! whitesnake, dream theater i helloween.
А дано!
Блях....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tumnasianka 8.11.2008 13:22:00 отговори + 0 0
akne_and_komedons - 22 ако трябва да съм точна. Не, че има някакво значение. Важно е какво имаш в главицата, а не на колко си.
Ха...рокаджийски кръчми в София???? Нещо май си в заблуда или си бил някъде другаде. В София няма нито едно свястно заведение ( да заведение, а не мазе или поредната дупка за 10 човека и димна завеса с пристрастно избиране на музиката), в което да има разнообразие от рок/метъл. Или ще е прекалено лек рок да не кажа някакво подобие на рок или само комерсиализъм за новопрослушалите. А за заведенията, вкоито се свири метъл? И какво за тах? Да си хвърля парите за някаква група, която не знае изобщо къде се намира. Всеки втори решил музика да прави. Да не говорим за разнообразието, което почти го няма. Мерси, но нямам намерение да се прозявам цяла нощ, да слушам някой който само се опитва да пее в полутрезво състояние и джоба ми да олекне.Да, ама не. Няма значение колко е входа, но поне да си заслужаваше музиката, което се свири. И какво е лошото само да се пуска музика? От доста години в София не е имало такова заведение. Писна ми от помещения метър на метър, писна ми от еднообразната музика, която звучи там. Нека и това място не се окаже такова.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons !! 8.11.2008 10:37:41 отговори + 0 0
17 максимум 18 с тези емпирични заключения за живота и новопрослушалите хахаха..как да е ...забелезах последните 5 години че в българия се пълнят рокаджийските кръчми винаги(дори в понеделник е трудно да си намериш маса за да се наядеш и пиеш некви бири),но...НО ..клубовете в които се свири метъл на живо стоят празни освен ако е вход свободен и бирата е на тънка цена (например алкохол неделя където няма жива музика дори има просто ПИЕНЕ еба ти)
...та пичове дето сте се захванали с тая работа пожелавам ви успех наистина!!!...но знайте че за да задържите метъл фен в българия бирата тряа да е евтина а входа нисък...просто съвет от моя страна ае УСПЕХИ и дано тва да е новото най яко място в софия че ве4ев ми писна от друите дупки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 8.11.2008 01:24:39 отговори + 0 0
Смятам да посетя заведението.Харесва ми, че е на страшно удобно място и най-накрая е по централно като мястото.
Относно последния кометар...Кога ще спрете да се мислите за голяма работа, заради факта че слушате метъл музика от 5, 10, 20 или повече години? Нима не сте започнали и вие на тези години, че и по-малки? Да вярно....времената се менят. Сега младите прослушват тази музика, започвайки с нещо ново, стилно, комерсиално....но....след това се докосват и до наистина избраното в разновидностите на стила. Всеки има право на вкус. Не може всички да сме луди по Dio, Purple, Maiden ...Manowar или криворазбран готик и дет и тн. За едни едно е добро, за други друго. И...написаното до тук не от 13/14 годишен човек, а от пораснал такъв. За 7-те години прекарани в отдаденост на музиката и ходене по концерти с наслушах на какво ли не относно "новопрослушалите". Не е важно да знаеш наизуст по години и т.н. 30-годишната дискография на нечия рок звезда. Важното е да го чувстваш в сърцето си и да и се отдадеш напълно, да останеш верен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Succubus 8.11.2008 00:16:35 отговори + 0 0
Сигурно ще зарадвате 14 годишните фенчета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ERLANDSONCRY 7.11.2008 21:28:14 отговори + 0 0
яко cradle of filth пускат сигурно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bubi 7.11.2008 21:00:33 отговори + 0 0
супеееррр, дано да пускат и по-тежка музика, че то в София не остана ни една свястна кръчма където да дъни екстремна музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 7.11.2008 20:42:21 отговори + 0 0
Ще взема да намина утре пък ще видим как е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 7.11.2008 15:45:54 отговори + 0 0
верно ли е Vixx? Да идем да проверим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 7.11.2008 15:38:04 отговори + 0 0
Евала,само да не е поредната дупка,където шибан барман си прави оглушки да пуска екстремен метъл.Не говоря за Импетиго и т.н. грайндажи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 14:54:11 отговори + 0 0
дано да не е теснотия само .. иначе СУПЕР! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaxa 7.11.2008 14:04:57 отговори + 0 0
ваааааааааааааааааажи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

член 7.11.2008 13:36:40 отговори + 0 0
Това вече е добра новина! Незнам бабата ли е дядото ли е ама е хубаво да има повечко такива места.

Наздраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 7.11.2008 13:11:03 отговори + 0 0
да точно - Бабата + Vixx Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 13:10:59 отговори + 0 0
Да, Бабата е. Ebanism invades Sofia. Да ни е честито... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 7.11.2008 13:09:02 отговори + 0 0
Това на снимката осъдена на строг тъмничен затвор чалгарка ли е :-D ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.11.2008 12:39:17 отговори + 0 0
Усещам, че има нещо общо с Бабата Ама не съм сигурен ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 11:31:18 отговори + 0 0
кой е Vixx? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 7.11.2008 11:29:31 отговори + 0 0
"да не е юзбашията и син!" хаха, е ако са те няма ли да ги изнесете и пребиете ? Vixx е май верно и аз така съм чувал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2008 11:26:57 отговори + 0 0
АКО САМ РАЗБРАЛ ПРАВИЛНО VIXX Е СОБСТВЕНИК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 7.11.2008 11:21:00 отговори + 0 0
Собствениците на клуба, "чиито небезизвестни самоличности все още са забулени в метална мъгла" - да не е юзбашията и син! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Anonyme 7.11.2008 11:18:59 отговори + 0 0
Ами да кажат кои са да идем да ги видим, щом са известни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".