Нов сингъл и видео от BUTCHER BABIES - "Beaver Cage"

11 фев 2023, 09:17 ч. 646 / 7 3
пред./следв.

   Американската метъл банда BUTCHER BABIES представя официален видеоклип към новия си сингъл "Beaver Cage". Песента е от предстоящия четвърти студиен албум на групата, който е бил наскоро завършен с продуцента Josh Schroeder (LORNA SHORE, KING 810).

   Може да гледате видеото онлайн чрез плейъра по-долу. Той е режисиран от самата банда и Steve Romano. Препоръчителен е родителски контрол, тъй като кадрите "показват едно от партита в тур-буса на BUTCHER BABIES след шоу, за които е досега е имало само слухове".

 

butcher babies

още за:

Butcher Babies


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 12.02.2023 11:20:54 отговори + 1 0
Както е казал сърбинът: "Као секретарица е пълно дупе, као дупе е фантастична!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 11.02.2023 09:46:04 отговори + 2 4
**********, не могат да пеят, затова само се чекнат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 11.02.2023 09:28:09 отговори + 2 4
Чалгата няма спирка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".