Нов сингъл с ново видео на Милен Врабевски с John Payne

21 дек 2016, 16:23 ч. 1224 / 17 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Световните звезди – Джон Пейн с водещи вокали (Asia), Саймън Филипс (барабани), Нейтън Ийст (бас), Тим Пиърс (китара), Джоузеф Уилямс(вокали) и Карл Сентънс (вокали) - участват във видеото на новия сингъл “We Can” от албума “Touching The Divine” на д-р Милен Врабевски. Режисьор на клипа, с участието на Таня Кацарова от балет Арабеск, е Васил Стефанов.

Песента е поредна глава от концептуалния албум Touching The Divine на Врабевски, който обединява творческата енергия на легендарните гост музиканти и забележителния талант на българския автор и продуцент.

“Един от най-добрите начини да откриеш божественото в себе си е да продължаваш да се развиваш и усъвършенстваш във всеки смисъл“- така Милен Врабевски обобщава посланието на песента “We Can”. – “Ако се концентрираш в настоящето, а не си вкопчен в миналото, това ти дава способност да откриваш любовта навсякъде наоколо. Разкрива разликата между вегетирането и истинския живот“- добавя авторът.

Световноизвестният басист Нейтън Ийст също коментира: „Този проект е много специален за мен, поради естеството на неговото послание. Бях много вдъхновен и щастлив от концептуалната му идея и аз изцяло заставам зад смисъла и значението на посланието му.“

Красивият и мощен вокал на Джон Пейн звучи особено въздействащо в „We Can“- една от най-музикантските композиции в албума. Звездният състав подчертава музикалния си авторитет с неповторима елегантност и виртуозност на инструменталните пасажи и бекинг вокалите.

Милен Врабевски започва работа по нов албум през 2017-та година отново в all-star формат, като имената на гост-звездите, които ще запишат Intelligent Music Project IV, все още се пазят в тайна.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".