Нова биография на QUEEN излиза на българския книжен пазар

2 юни 2019, 15:58 ч. 2751 / 14 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Човек зад кадър разказва истинската история на Фреди Меркюри

След като през миналата година светът бе разтърсен от житейската история на Фреди Меркюри чрез филма „Бохемска рапсодия“, донесъл награда „Оскар“ за най-добра мъжка роля на Рами Малек, сега е време отново да потънем в историята на вокалиста на Queen, този път с разказ от първа ръка.

Автор на „Queen: Извън прожекторите“ е Питър Хинс – ръководител на екипа, отговарящ за организирането на пътуванията по време на турнетата им. В книгата си той с обич и откровено разказва най-паметните моменти от своите години, прекарани близо до рок групата. Бил е с Фреди Меркюри, когато е композирал „Онази дреболия, наречена „любов“; негова отговорност е било сценичното представяне на Фреди да мине безукорно – и често е бил свидетел на прословутите му изблици на ярост! Бил е част и от оргиите, друсането и рокендрола, които са неизбежна част от живота на една рок банда по време на турне.

За Queen и Фреди Меркюри са изписани много книги, но за първи път историята се разказва от вътрешен човек. Щедро илюстрирана със снимки на автора, пропита от привързаност и чувство за хумор, книгата е едновременно забавен и богат на спомени за събития и впечатления разказ.

За „Queen: Извън прожекторите“ се изказва дори самият Роджър Тейлър: „Не проявявам кой знае какъв интерес към книгите за Фреди и групата, но всъщност май най-добрата е тази на нашия помощник-турнета – Питър Хинс. Написана е, разбира се, от неговата гледна точка и е направен някой и друг компромис, но като разказ най-много се доближава до истината, а е и доста забавна.“

„Queen: Извън прожекторите“ идва на българския пазар в началото на юни във варианти с твърди и меки корици. Издава Hybrid Books.

Информация за книгата:

Заглавие: Queen: Извън прожекторите
Автор: Питър Хинс
Превод: Евелина Пенева
ISBN меки корици: 978-619-7419-14-6
ISBN твърди корици: 978-619-7419-15-3
Брой страници: 272 + 16 цветни
Размери 15x23cm
Език: Български
Цена: меки – 20 лв. / твърди – 25 лв.

 

още за:

QueenHybrid Books


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mojorisin 23.07.2019 21:19:26 отговори + 0 0
Купих я, книгата е интересна, но преводът е отвратителен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 3.06.2019 17:10:19 отговори + 4 0
Чудесна новина ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 2.06.2019 23:13:55 отговори + 0 5
Как можем да поръчаме книгата ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Така 3.06.2019 02:55:44 + 7 1
По 2 начина. Търсиш я или в Аптеката, или в Плод и зеленчук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Господин Уэф 2.06.2019 16:06:30 отговори + 1 24
Боже... Най-великата рок банда на ХХ век тая безвкусна бурлеска... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".