НОВА ГЕНЕРАЦИЯ с концерт в София на 30 ноември

3 окт 2019, 12:03 ч. 2734 / 7 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Cамостоятелен бутиков концерт на Нова Генерация!

И преди двадесет години, и днес „Концерт на Нова Генерация“ звучи като „Пускат банани за Коледа“

В самия край на месец ноември в съботната вечер на 30-ти, легендарната българска ню уейв формация ще изнесе специално шоу на едно нетрадиционно място. На дълбоката театрални сцена с тежки кадифени завеси и уютно топъл пар-кет в зала „Раковски 108“ музикантите Кристиян Костов на китара, Мишо Пешев на клавиши, Катето на клавиши и вокали, Мони на китара, Алекс на бас и вокали, Тери на вокали и Даката на барабани ще представят пред своята вярна публика песни, които рядко свирят на живо, както и такива, които ще имат своя дебют пред публика. Както всяка легендарна банда, разбира се, и Нова Генерация ще заложат в сетлиста за шоуто някои от вечните си класики, които обаче ще бъдат представени с нови аранжименти.

Няма да е пресилено да наречем това шоу „самостоятелен бутиков концерт“. Защото това ще е самостоятелен бутиков концерт, който ще продължи цели два ча-са и ще бъде само за 450 човека!

Нова Генерация неслучайно са с култов статус - те са явление в българската музикална сцена, в което резонира вечно живият дух и наследство на гения Димитър Воев.

Защото Нова Генерация е сега, Нова Генерация е завинаги!
Отбележете на календара си датата 30 ноември 2019г. и мястото зала „Раковски 108“. Вратите ще отварят точно в 20.00 часа.
Билети за концерта на цени от 25лв до 35лв и може да се закупят онлайн през мре-жата на ЕpayGo / http://bit.ly/NewGeneration2019 и касите на EasyPay в цялата страна.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ggg 14.10.2019 17:42:38 отговори + 0 0
Туй да не е някакъв вид ауспух? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 3.10.2019 21:29:43 отговори + 9 1
Без Димитър Воев и гласа на Алина няма Нова Генерация. Два пъти гледах на живо групата в този състав. Свирят добре, но духа го няма. И новите аранжименти прецакват тотално песни като Тъмна земя и Арлина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 3.10.2019 12:45:20 отговори + 14 2
На мен пък "бутиков концерт" ми звучи глупаво, превзето и снобарско. Благодаря за вниманието! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 3.10.2019 13:18:20 + 6 0
"Пускат банани за Коледа" звучи неточно - пускаха ги за Нова година. Освен това, сега "Пускат банани за Коледа" звучи прозаично - в наши бананите са пуснати по всяко време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 3.10.2019 15:17:08 + 13 1
Статията съдържа ненужни тирета на някои думи като "пар-кет" и "ча-са". Разбира се сега ще ме критикуват, че това не е грешка на сайта, а съобщението е копирано от друго място без редакция, но тук сме интелигентна публика и ги забелязваме тия неща. Освен това прави са колегите - бананите ги пускаха за Нова година, тъй като Коледа тогава не се празнуваше - беше "западно влияние". Това последното го уточнявам за по-младите читатели във форума. Иначе "бутиков концерт" на мен ми звучи добре. Той действително ще си е такъв. Пък и почитателите на Нова генерация винаги са се смятали за малко по-елитарни от останалите музикални фенове, така че на тях ще им прозвучи още по-добре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахо 4.10.2019 04:04:19 + 4 1
Почитателите на Нова Генерация би трябвало отдавна вече да си знаят, че няма повече Нова Генерация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 4.10.2019 09:25:20 + 2 0
Няма, ама Катето ... а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".