Нова информация за "Коко рок фест" в Кърджали

9 авг 2007, 08:50 ч. 135 / 1 5
пред./следв.
"Z-rock" и телевизиите "ММ" и "Евроком" ще отразяват "Коко рок фест", чието първо издание ще се състои на 01 септември 2007 г. от 17 ч. на арена "Спартак" в град Кърджали. Негов организатор е народно читалище "Обединение" с финансовата подкрепа на Община Кърджали.

   Фестивалът е в памет на известния кърджалийски джаз музикант Николай Станев – Коко. Той цели да събере изгряващи млади рок групи. До 20 август директно на сайта www.koko-rock.com ще могат да се записват кандидатите за участие. Задължително условие е музикантите да се представят с поне една авторска песен.

   Трите най-добри рок-групи ще получат право на професионален запис в студио "Graffitti". Победителите ще бъдат определени от жури, чийто председател е кметът на Кърджали инж. Хасан Азис, а членове са Огнян Кьосевски – саунд мениджър в студио "Graffitti", Найден Колчев – главен редактор на списание 'Про-Рок', Георги Згуров, водещ в "Z-rock", Игнат Пейчев – главен експерт в отдел "Култура" към община Кърджали.

    След награждаването ще има концерт с участието на групите ПРОПАГАНДА, FYELD, КЪЛН, ANAMNASIA, OH и ЛАВИНА.

   Фестът ще завърши с джем сешън. Цялото събитие ще бъде излъчено по телевизия "Евроком". "ММ" ще представи най-добрите моменти и победителите в конкурса. Радио "Z-rock" ще направи инетюрвюта със спечелилите групи и ще пусне техните професионални записи.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ico 22.08.2007 02:02:23 отговори + 0 0
Ей хора наистина недейте така.заради такива реакции и отноение сигурно това ще е първото и последно издание на фестивала,а после...що нямало метъл сцена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.08.2007 19:59:49 отговори + 0 0
Ахахааххаха.. мале, нямам търпение :Р! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen fen 9.08.2007 20:25:26 отговори + 0 0
Ей, пичове недейте така! Може да е Хасан ама важното е, че човекът е отворен към подобни събития и това е въпрос на уважение към самата институция, а не толкова, че кметът ще има решаващ глас. Спецовете в журито са повече от ясни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 9.08.2007 17:53:01 отговори + 0 0
Инж. Хасан Азис вероятно е метъл експертът в община Кърджали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 9.08.2007 17:16:06 отговори + 0 0
това е видяно 206 пъти и не е имало груб смях на инж. Хасан Азис ???

ХАХАХААХА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".